Offline hatası alıyorum. Windows güncellemesi sonrası en nefret ettiğim uygulama olan OneDrive kafasına göre eski dosyalarımı bilgisayara yükledi. OneDrive'ı kaldırdım ancak RDR2'ye girdiğimde "Aktivasyon Hatası" aldım ve oyuna girmedi. Sistem geri yüklemeyi başlattım ve güncellemeden önceki duruma getirdim ama durum aynı. Rockstar Launcher'i silip tekrar yükledim ve değişen bir şey olmadı. Aynı hatayı alan var mı acava? Büyük pişmanlıksın Rockstar!
Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community
support.rockstargames.com
@Power Supply Unit Online oyun Rockstar sunucularına hesap icerikli kayit olusturur. Save dosyanız gitmez büyük ihtimal.
Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community
One Drive'dan kaynaklı olduğunu düşünüp RDR2 belgelerini sildim yani save dosyaları uçtu gitti. Ancak oyunu Steam'den aldım. Bakım sonrası oyuna girince save dosyaları geri gelir mi acaba?
One Drive'dan kaynaklı olduğunu düşünüp RDR2 belgelerini sildim yani save dosyaları uçtu gitti. Ancak oyunu Steam'den aldım. Bakım sonrası oyuna girince save dosyaları geri gelir mi acaba?