Evet başlıktaki gibi oyun 60 FPS'te takılı kalıyor çoğu zamanda 45-55 FPS civarı alıyorum ama en fazla 60 gördüm şu ana kadar. Ayarlar Low'da. Oyunu güç tasarrufunda kullanıyorum performans modunda 90 dereceyi geçiyor işlemci ancak yüksek performans modunda da denedim fakat bu sefer de FPS 60'ta kaldı tamamen sadece bu limiti kaldırabilir miyim?
GPU kullanımları şu şekilde:
Güç tasarrufu modunda oynamayın ve VSYNC yani dikey senkronizasyonu kapatın. 90 derece yüksek bir değer. Bilgisayarın bakımlarını en son ne zaman yaptınız?
Güç tasarrufu modunda oynamayın ve V-Sync yani dikey senkronizasyonu kapatın. 90 derece yüksek bir değer. Bilgisayarın bakımlarını en son ne zaman yaptınız?
Dediğim gibi yüksek performansta bile aynı değerler aynı wat sadece 5 10 FPS için neden ısıyı 90'a çıkartayım hatta zaman geçtikçe 95 dereceye kadar çıkabiliyor CPU. Laptopu alalı 1 ay falan oluyor zaten.
Dediğim gibi yüksek performansta bile aynı değerler aynı wat sadece 5 10 FPS için neden ısıyı 90'a çıkartayım hatta zaman geçtikçe 95 dereceye kadar çıkabiliyor CPU.
Dediğini anladık zaten dostum. Oyun oynarken neden tasarruf modunda oynuyorsun?
Ek olarak görüntü ayarlarından Vsync ayarı açıksa kapat fpsi kısıtlıyor olabilir.
Dediğini anladık zaten dostum. Oyun oynarken neden tasarruf modunda oynuyorsun?
Ek olarak görüntü ayarlarından V-Sync ayarı açıksa kapat FPS'i kısıtlıyor olabilir.
Dediğim gibi yüksek performansta CPU aşırı ısınıyor ve ömrü kısalıyor. Bende bu yüzden 5 10 FPS feda ederek 20 derece kadar ısıyı düşürüyorum. Yani sıcaklık yüzünden tasarufta oynuyorum.
Dediğim gibi yüksek performansta CPU aşırı ısınıyor ve ömrü kısalıyor. Bende bu yüzden 5 10 FPS feda ederek 20 derece kadar ısıyı düşürüyorum. Yani sıcaklık yüzünden tasarufta oynuyorum.