RDR2 RTX 3050 FPS 60'ı geçmiyor

İşletim sistemi
Windows 10
Buyurun hocam.

Eki Görüntüle 1964515

Evet tek kanal 8 GB RAM modelide şu:
Eğer hocam bunu alıp taksam (veya daha iyisi varsa önerebilir misiniz) çift kanal olacak mıdır? Bir de laptopun içini açsam garantisi devre dışı kalır mı?
Acer Aspire 7 A715-43G
Bu görsel güç tasarrufu açıkken mi alındı? 1100MHz o işlemcinin çekirdekleri için çok düşük.

Bu görsel güç tasarrufu açıkken mi alındı? 1100MHz o işlemcinin çekirdekleri için çok düşük.

Evet hocam güç tasarufu açıkken aldım. Performansta 4250MHz oluyor.

Performansa aldığında ne FPS alıyorsun? Sıcaklıkları umursama. 95 derece sorun değil laptoplar için.

Buda yüksek performanstaki hali.
20231002_024929.jpg

Birde hocam bahsettiğiniz sıcaklıklar kullanım ömrünü düşürmez mi?

Buda yüksek performanstaki hali.
Eki Görüntüle 1964560

Birde hocam bahsettiğiniz sıcaklıklar kullanım ömrünü düşürmez mi?
Hayır. Bu tarz şeyler düşünülüyor. Düzenli bakımını yaptığın müddetçe sıkıntı olmamalı. Ram kaynaklı bir sıkıntı yaşıyormuşsun gibi de durmuyor. GPU 1 hangisi, GPU 2 hangisi?

Hayır. Bu tarz şeyler düşünülüyor. Düzenli bakımını yaptığın müddetçe sıkıntı olmamalı. RAM kaynaklı bir sıkıntı yaşıyormuşsun gibi de durmuyor. GPU 1 hangisi, GPU 2 hangisi?

GPU 1 işlemcininki GPU 2 RTX 3050.

HWiNFO üzerinden baktığımda üstte attığım linkteki ile eşleşiyor sanırım. Eğer performans artacaksa alacağım.

20231002a_021644.jpg (Technopat bad gateway hatası verdiği için görsel yükleyemedim)
evet attığınız linkteki ram bilgisayarınızda var, numaraları aynı, alıp takarsanız performans artışı olacaktır, ki günümüzde özellikle rdr gibi yüksek grafikli oyunlarda 8gb ram yetersiz, güzel bir takviye olacaktır sisteminize, performans farkını önden görmek isterseniz youtube üzerinden laptoplarda single dual channel ram farkı şeklinde aratma yaparsanız bilgi edinebilirsiniz. ikinci attığınız resmede baktım, işlemciniz güç tasarrufunda profile bağlı hızdan kısıyor performans moduna alınca tam güçte çalışıyor, ben olsam performans modunda kullanırdım, cihazınız bu moda uygun tasarlanmakta bir sorun olmayacaktır. Bende lenovo ip3 gaming 6600h 3050 ti laptop mevcut ve overclocklu halde performans modunda kullanıyorum, bir sorun yaşamadım sizede tavsiye ederim.

GPU 1 işlemcininki GPU 2 RTX 3050.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodaki ayarları dener misin bi? Sanırım ekran kartın *bi ufak zayıf kalıyor olabilir bu oyun için. Benzer sistemleriniz var videodaki kişiyle.

Sorun sadece bu oyunda mı geçerli?

Hayır tüm oyunlarda GPU 1 ve 2 aynı. FPS'ten ve performanstan bahsediyorsunuz hayır Resident Evil 4 ve RE Village gibi oyunlarda medium ayarlar ve RTX high ayarlarda 60FPS oynuyordum dalgalanmalar oluyordu tabii ama sorun yoktu.

evet attığınız linkteki ram bilgisayarınızda var, numaraları aynı, alıp takarsanız performans artışı olacaktır, ki günümüzde özellikle rdr gibi yüksek grafikli oyunlarda 8gb ram yetersiz, güzel bir takviye olacaktır sisteminize, performans farkını önden görmek isterseniz youtube üzerinden laptoplarda single dual channel ram farkı şeklinde aratma yaparsanız bilgi edinebilirsiniz. ikinci attığınız resmede baktım, işlemciniz güç tasarrufunda profile bağlı hızdan kısıyor performans moduna alınca tam güçte çalışıyor, ben olsam performans modunda kullanırdım, cihazınız bu moda uygun tasarlanmakta bir sorun olmayacaktır. Bende lenovo ip3 gaming 6600h 3050 ti laptop mevcut ve overclocklu halde performans modunda kullanıyorum, bir sorun yaşamadım sizede tavsiye ederim.

Peki hocam bir yerlerde undervolt olayını duymuştum bana yardımcı olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı