Çözüldü RDR2 RTX 4070 Ti sistemde tam ekran olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Agh_Turkeysf4

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 4070 Ti
Anakart
B650M DS3H
İşlemci
R5 7600X
Ekran kartı: RTX 4070 Ti.
İşlemci: R5 7600X.
Monitör: 2K 144Hz.

Öncelikle detaylıca anlatayım. Nasıl oldu bilmiyorum fakat görev yöneticisinde 2 tane GPU var diye gözüküyor. Bir tanesi 4070 Ti bir tanesi de ne olduğunu bilmediğim değişik bir şey. RDR2'yi 4070 Ti ile oynamak istediğim zaman maksimum çözünürlük 1080p oluyor. Fakat belirttiğim üzere monitör 2K ve bu sebeple tam ekran olmuyor. 4070 Ti yerine diğer grafik işlemciyi seçince 2K oluyor ve bu sebeple tam ekran oluyor fakat bu grafik işlemci çok güçsüz olduğu için 7 FPS alıyorum. Çözümü var mıdır, nedir?

Çözüm
Hocam bugün girdim yine aynısı oldu. Önce full ekran girdi ondan sonra oyuna başlayayım dedim bi' baktım ki işlemcinin grafik kartını kullanıyor. Ayarlardan 4070 Ti yapmaya çalışınca yine 1080p'de kalıyor.
Hdmi kablosu Ekran kartına bağlı değil mi? Bende de işlemcimin içerisinde dahili grafik var ve oyunlarda direkt ekran kartını kullanıyor. Sanırım Görüntü aldığınız kabloyu anakarta bağladınız.
Hdmi kablosu Ekran kartına bağlı değil mi? Bende de işlemcimin içerisinde dahili grafik var ve oyunlarda direkt ekran kartını kullanıyor. Sanırım Görüntü aldığınız kabloyu anakarta bağladınız.
Evet hocam ekran kartına bağlayınca oldu. Çok teşekkürler. 380 liram boşa gitti diye korkmuştum. Sağ olun ikiniz de 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı