RDR2 Sadie Adler görevi ilerlemiyor

Benim oyunum da orijinal. Aynı sorunu aynı görevde ben de yaşıyordum. O zamanlar bir sürü mod dolduruyordum oyuna. Şimdi Rampage Trainer ve Gun Tricks modu dışında tüm modları sildim ve artık öyle bir sorun yaşamıyorum. Büyük ihtimalle bir takım modlar buna sebep oluyor. Bende şu an sadece Gun Tricks ve Rampage Trainer var, onlar bir sorun çıkartmadı.

Benim oyunum da orijinal. Aynı sorunu aynı görevde ben de yaşıyordum. O zamanlar bir sürü mod dolduruyordum oyuna. Şimdi Rampage trainer ve gun tricks modu dışında tüm modları sildim ve artık öyle bir sorun yaşamıyorum. Büyük ihtimalle bir takım modlar buna sebep oluyor. Bende şu an sadece gun tricks ve Rampage trainer var, onlar bir sorun çıkartmadı.

Hocam aynı modlara sahibiz ek olarak Türkçe yama kullanıyorum.

Görevi yeniden başlstmayı deneyin. Nasıl hatırlamıyorum ama defteri kullanarak restart görev atılıyordu.
kanka anlamadın mı sinirlendiriyorsunuz eğer pc 8gb ram ve düşüğüyse artık ram yetmeyecektir eğer üstüyse ve bundan kaynaklanmadığını düşünüyorsanız version.dll dosyasını silin rdr 2 dosyasından

Bunlar dışında bir mod kullanmıyorum. Hocam aynı zamanda sorunu çözdüm version.dll dosyasını silerseniz oyun düzeliyor.
RDR2 Türkçe yama için Архив из Облака Mail.ru
Herhangi bir kutucuk sorunu yaşamadım hocam.
söylemişsinj zaten.q

Hocam dediğniz gibi bayağı zaman geçti hatta bilgisayarımı formatladım oyunun dosyaları içerisinden version.dll dosyasını silerseniz sorun kalmıyor sonrasında geri yükleyebilirsiniz.
bendede vardı bir ara düzeltmiştim ama şimdi ise dosya rdr 2 dosyasının içinde değil diyor

Oyun korsan değil hocam Epic Games'ten aldım. Şüphelendiğim şey yaptığım modlar.
version.dll dosyasını siliniz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı