RDR2 SağlamLisans'tan alınır mı?

BizowiE

Hectopat
Başlıkta da belirtiğim gibi 59.90 TL Social Club hesabı olarak veriliyormuş.
Yazdıkları yazıyı size yazayım.

Red Dead Redemption 2 satın alma işleminden sonra mail adresinize oyun lisansı ve kurulum bilgileri gönderilir.

Aktivasyon ve kurulum Rockstar Games Social Club üzerinden yapılmaktadır.

Online olarak oynanabilir.

Tamamıyla size ait olan, Rockstar Games Social Club hesabı olarak gönderilmektedir.

Rockstar Games Social Club hesap bilgilerini değiştirebilirsiniz. Hesabın mail adresini de değiştirebilirsiniz.

Bunu yazmışlar mail falan değişiyormuş hesabı çalıp mı satıyorlar acaba sizden bilgi almak istedim.
Zamanında Epic Games'te kuponla 90 TL idi kaçırdım o fırsatı.
Sizce bu alınır mı?
Aradan zaman geçtikten sonra Social Club hesabının şifresi falan değişirmi.

Başlıkta da belirtiğim gibi 59.90 TL Social Club hesabı olarak veriliyormuş.
Yazdıkları yazıyı size yazayım.

Red Dead Redemption 2 satın alma işleminden sonra mail adresinize oyun lisansı ve kurulum bilgileri gönderilir.

Aktivasyon ve kurulum Rockstar Games Social Club üzerinden yapılmaktadır.

Online olarak oynanabilir.

Tamamıyla size ait olan, Rockstar Games Social Club hesabı olarak gönderilmektedir.

Rockstar Games Social Club hesap bilgilerini değiştirebilirsiniz. Hesabın mail adresini de değiştirebilirsiniz.

Bunu yazmışlar mail falan değişiyormuş hesabı çalıp mı satıyorlar acaba sizden bilgi almak istedim.
Zamanında Epic Games'te kuponla 90 TL idi kaçırdım o fırsatı.
Sizce bu alınır mı?
Aradan zaman geçtikten sonra Social Club hesabının şifresi falan değişirmi.
Minecraft hesaplarına benziyor olabilir. Onlarda bir müddet sonra siliniyorlardı ve hesap ayarları değişitiğinde daha da girilmiyordu.

Korsan denemek istemedim arkadaşım korsan indirmiş bir süre sonra oyundan atıyormuş.

Çoklu hesap nasıl oluyor?
Technopat'ta mı satılıyor?

Ben aynı şekilde 50TL'ye almıştım 1.5 yıl önce falan hesap hala bende ama oynadıktan sonra kendi kütüphanenizde eksikliğini hissediyorsunuz bence indirimde alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı