RDR2 sarıyor mu?

Baho78

Megapat
Red Dead Online var fakat hikaye oynanmalı mi sizce? Hikaye için 150TL verilir mi? Herkes çok övüyor. Sarıyor mu oyun? Uzun soluklu ise alacağım.

Al gitsin, oyun güzel. Bütün içerikleri ile 170 saat civarı sürdüğünü söylemiş arkadaşlar.

Uzun soluk ne kelime ilk oynayışımda 95 saatte bitirmiştim. Hikayesini ben de övüyorum ama biraz yavaş açılıyor ilk 10-15 saat sıkılabilirsin. Ayrıca eğer oynarsan bir tavsiye vereyim sakın RDR 2 ile ilgili haberlere girme veya internette kendin arama. %90 spoiler yersin.

Red Dead Online iyi güzel ama neredeyse ölü bir oyun Rockstar 200 küsur gündür yeni güncelleme getirmiyor. Ama hikaye modu gelmiş geçmiş en iyi hikaye modlarından istersen otur sabaha kadar açık dünyada avlan, balık tut, yan görev, etkinlik falan yap veya istersen ana görev rush'la film gibi oyna zaten çoğu western filminden daha iyi bir hikayeye sahip. Yani kesinlikle sarıyor al.

Uzun soluk ne kelime ilk oynayışımda 95 saatte bitirmiştim. Hikayesini ben de övüyorum ama biraz yavaş açılıyor ilk 10-15 saat sıkılabilirsin. Ayrıca eğer oynarsan bir tavsiye vereyim sakın RDR 2 ile ilgili haberlere girme veya internette kendin arama. %90 spoiler yersin.

Türkçe yaması vardır değil mi? Varsa yavaş yavaş oynayabilirim. :)
Kişiden kişiye göre değişir ama ben çok beğendi. Oyunu bitirmeme rağmen hala silemedim oyunu. Her gün giriyorum neredeyse. Oynayabilirseniz oynayın derim.
Oyun 150 GB mı? Online 110 civarı indiriyordu sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı