RDR2 sarmıyor

3 galiba


Yavaşlık sıkıntı değil amaçsızlık sıkıntı. Mesela Ac2 desem intikam hikayesi dersiniz Witcher 3 desem Ciri'yi bulma dersiniz iş rdr2 olunca benim aklımda böyle bir şey bir amaç canlanmıyor sıkıntı o.


Oyun ortalama 45 saatte bitiyor zaten


Dediğim gibi yavaş olsun sıkıntı değil. Şu an tek amacım hikayeye göre para kasmak doğuya gitmek ama o kadar arkada kalıyor ki unutuluyor zaten. Asıl hikaye 4. Chapter gibi başlıyorsa dayanırım ama derseniz ki daha 15 saat var sileceğim ona göre. (En son at kaçırdım)
Hayır oyunu 70 saatte bitirdim, o kişiden kişiye değişiyor.
 
Hocam iyi dediniz de ben neden at kaçırıyorum ya da milletin aşk meselesini çözüyorum yan görev olarak konulsa bunlar bence daha mantıklı olurdu.
Çünkü o bölgede bizim kanun kaçağı olduğumuzu bilmiyorlar. Kellemizde ödül olmayan nadir yerlerden ve kamp liderimiz Dutch o bölgedeki kasaba şerifi ve zengin ailesi ile iyi anlaşarak kafasının rahat etmesini istiyor. Biz de onların suyuna gitmeye çalıştığımız için aşk meselesini çözüyoruz. At kaçırma görevini ise hatırlamıyorum hocam.
 
Sıkılan herkese hak veriyorum yer yer sıkabiliyor ama adamlar western atmosferini içimize işletmek için epey uğraşmışlar. 10 saatte biten bir senaryo olsaydı Arthur ile bu kadar sıkı bağ kurulamazdı bence. Adamı bize yaşatıyor oyun bilerek isteyerek. Bu arada böyle popüler oyunları (RDR2, Cyberpunk, Witcher 3 gibi) öven çok kişi olunca bazı kişiler kendini bu oyunları oynamak zorunsa hissedip oyunlara başlıyorlar daha sonra sarmayınca bırakıyorlar. Sevemiyorsanız oyuna devam edip işkence çekmeyin. Herkes her şeyi sevmeyebilir, sevmek zorunda hissetmeyin.
 
Hocam bu senaryoya nasıl kötü dersiniz aklım almıyor. Ben her göreve giderken sonra ne olacak merakı ile gidiyordum. Zevkler tartışılmaz mış ama.
 

Geri
Yukarı