RDR2 sarmıyor

kamilarda71

Picopat
Daha fazla  
Merhaba çok büyük bir ümitle 440TL'ye aldığım RDR2 sarmıyor. Hile kullandım 1 saatliğine yok. Save dosyayı indirdim yok. Chapter 2'deyim kendi save dosyamdayım. Ne yapayım sarmıyor. Bıraksam 440TL israf olacak ve aklıma geldikçe üzüleceğim. Bir de ilk hikayeli oyunum. Keşke Cyberpunk 2077 alsaydım diyorum. Şu an aklımdaki fikir yeni save oluşturup en baştan oyunu oynayıp hata yapmamaya çalışmaya düşünüyorum. Ne yapayım, oyun ne zaman sarmaya başlar?

Hata derken ne hatası yaptınız ki ? Bu bir RPG yani hata yapmak diye bir şey yok. Oyun yavaş tempolu olduğundan dolayı sizi sıkması gayet normal zaten oyuncuların %20'si oyunu tamamlayabilmiş vaziyette. Zevk almıyorsanız zorlamanın manası yok.

Ilk hikayeli oyununa RDR2'den mi basladin? Biraz daha kisa surecek daha tempolu bir oyunla baslayabilirsin. Eger uzun saatli oyunlara alisik degilsen Cyberpunk 2077'de sarmayabilir seni. Boyle daha 10-20 saatlik oyunlara bak ilk. Bir de bu tarz oyunlar biraz rol yapma turune girer. Hata yapmaktan ziyade kendini o evrendeymis gibi dusun.

Merhaba çok büyük bir ümitle 440TL'ye aldığım RDR2 sarmıyor. Hile kullandım 1 saatliğine yok. Save dosyayı indirdim yok. Chapter 2'deyim kendi save dosyamdayım. Ne yapayım sarmıyor. Bıraksam 440TL israf olacak ve aklıma geldikçe üzüleceğim. Bir de ilk hikayeli oyunum. Keşke Cyberpunk 2077 alsaydım diyorum. Şu an aklımdaki fikir yeni save oluşturup en baştan oyunu oynayıp hata yapmamaya çalışmaya düşünüyorum. Ne yapayım, oyun ne zaman sarmaya başlar?
Rdr2 hikayesi gerçekten güzel bir oyun. Bence kendinizi biraz zorlayın, inanınki seveceksiniz.

Chapter 3'ten sonra sardi benide. Hic bu kadar efsane bir oyun olcagini dusunmezdim. Bence daha sabret.

Burada kilit nokta ilk hikayeli oyunun olması RDR2 biraz ağır oyun hikayesi seni boğabilir ama gerçekten çok güzel sen bence daha kısa hikayeli oyunlardan başlasan daha iyi olur

Hikayeli her oyunun açılış giriş bölümleri yavaş ilerler ya biraz sabredin ya da bırakın herkes her şeyi sevmek zorunda değil.

Meraktan soruyorum genç arkadaşım yaşın kaç? Hayatında hiç hikayeli oyun oynamamışsan burada suçlu yapımcı mı sana göre?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı