Aldığınız crash sorununu çözmek yerine neden save dosyası istiyorsunuz anlamış değilim. Bunun yerine aldığınız crashi belirtip konu açsanız daha iyi olmaz mı?
Google Drive, dosyalarınızın yedeklerini saklamanın ve tüm telefon, tablet veya bilgisayarlardan kolayca erişebilmenin ücretsiz yoludur. Ücretsiz 15 GB'lik Google Depolama Alanı ile başlayın.
drive.google.com
Mizah sayfaları ve gruplarında başlayan bir akım diye biliyorum normaldede yapılıyordu ama özellikle aralık ayında patlak verdi.
Aldığınız crash sorununu çözmek yerine neden Save dosyası istiyorsunuz anlamış değilim. Bunun yerine aldığınız crashi belirtip konu açsanız daha iyi olmaz mı?
Oyunu Epic Games üzerinden aldım, 30 40 FPS arasında sabit oynamaktayım. Oyunun başın da oyun bir anda donup atıyor. Zaten hikayeyi daha önce bitirdim ondan dolayı Save istedim.
Google Drive, dosyalarınızın yedeklerini saklamanın ve tüm telefon, tablet veya bilgisayarlardan kolayca erişebilmenin ücretsiz yoludur. Ücretsiz 15 GB'lik Google Depolama Alanı ile başlayın.
drive.google.com
Mizah sayfaları ve gruplarında başlayan bir akım diye biliyorum normaldede yapılıyordu ama özellikle aralık ayında patlak verdi.