- Makaleler
- 1
Arkadaşlar RDR2'de oyunda karlı bölüm içerisinde sürekli crash yemekteyim. O yüzden Save alamıyorum. Bana bir arkadaş profile dosyasını atabilir mi?
Ne?30k para var istermisin ?
Arkadaşlar RDR2'de oyunda karlı bölüm içerisinde sürekli crash yemekteyim. O yüzden Save alamıyorum. Bana bir arkadaş profile dosyasını atabilir mi?
Aldığınız crash sorununu çözmek yerine neden Save dosyası istiyorsunuz anlamış değilim. Bunun yerine aldığınız crashi belirtip konu açsanız daha iyi olmaz mı?
Benim de pek bilgim yok sadece repliği biliyorum profil fotoğrafını Discord'dan aldım.
Olur hocam.2. kamp alanındayım 30k para var istersen atayım.
Hocam linke bastığım da erişim isteniyor tarzı şeyler var.Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Google Drive, dosyalarınızın yedeklerini saklamanın ve tüm telefon, tablet veya bilgisayarlardan kolayca erişebilmenin ücretsiz yoludur. Ücretsiz 15 GB'lik Google Depolama Alanı ile başlayın.drive.google.com
Mizah sayfaları ve gruplarında başlayan bir akım diye biliyorum normaldede yapılıyordu ama özellikle aralık ayında patlak verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.