HeisenM Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 12:53 #1 RDR2 Schofield Revolver'inin çekiş hızını, isabetliğini ve atış hızını arttırmak istiyorum, bunun için bir mod var mı?
RDR2 Schofield Revolver'inin çekiş hızını, isabetliğini ve atış hızını arttırmak istiyorum, bunun için bir mod var mı?
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 560 Çözümler 6 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:09 #2 HeisenM dedi: RDR2 Schofield Revolver'inin çekiş hızını, isabetliğini ve atış hızını arttırmak istiyorum, bunun için bir mod var mı? Genişletmek için tıkla... Faster Holstering Unholstering Makes weapons holster / unholster 50%, 25% or 10% faster. www.nexusmods.com bu mod için ayrıca lmlde kurmalısın. Artı 0 Eksi
HeisenM dedi: RDR2 Schofield Revolver'inin çekiş hızını, isabetliğini ve atış hızını arttırmak istiyorum, bunun için bir mod var mı? Genişletmek için tıkla... Faster Holstering Unholstering Makes weapons holster / unholster 50%, 25% or 10% faster. www.nexusmods.com bu mod için ayrıca lmlde kurmalısın.
KS KS HeisenM Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:24 #3 Arthur1 dedi: Faster Holstering Unholstering Makes weapons holster / unholster 50%, 25% or 10% faster. www.nexusmods.com bu mod için ayrıca lmlde kurmalısın. Genişletmek için tıkla... tesekkurler Artı 0 Eksi
Arthur1 dedi: Faster Holstering Unholstering Makes weapons holster / unholster 50%, 25% or 10% faster. www.nexusmods.com bu mod için ayrıca lmlde kurmalısın. Genişletmek için tıkla... tesekkurler