RDR2, sen bir şahesersin!

Zaten Cyberpunk 200 TL'ye mi ne aldım Steam'den oynayacagım CD projeck oyunları güzeldir Witcher 3 daha bitirmedim 15 saatim var ama keyifliydi.

Bence en iyisi Cyberpunk değil be hocam GTA 5 de var mesela açık dünyası güzeldir ya da RDR2.

Ya dostlar, en iyi kapışmasına girmeye gerek yok. Herkesin en iyi oyunu, ona daha iyi gelen oyundur. Ama rdr2 en iyisidir yani.

Ya dostlar, en iyi kapışmasına girmeye gerek yok. Herkesin en iyi oyunu, ona daha iyi gelen oyundur. Ama rdr2 en iyisidir yani.
Hocam senin dediğin de "Türk Kürt kardeştir, ayrımcılık yapan Kürt'tür" olmuş .

Hocam sizde sanırsam tek RDR2 sevmediniz aslında sevilmeyecek bir oyun değil türünün tek örneği.
Hocam oynanış türü tüm Rockstar oyun türleyile aynı mekanikler olduğundan pek beni sarmıyor açıkçası.

Herkes gibi oynanışa ve hikayeye önem veririm. RDR 2'de ikisi de sarmadı. Mesela PTT kargo oyunu varya, onun hikayesi için oynadım. Çok güzeldi hikayesi. Oynanışda başta heyacanlıydı ama sonra hiç sarmadı tabii.

İşte ben buna katılmıyorum hocam oynanış türü bence aynı değil mesela GTA 5 ve Max Payne 3 deseniz evet oynanislar neredeyse aynı ama RDR2 aynı değil biraz daha nasıl anlatılır daha zor o aim çevirmek vuruş hissi daha doyurucu bu konuda katilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…