Hocam emin misiniz bundan? Detaylandırılmış o kadar. Oynanış biçiminde farklı bir şey yok yani.İşte ben buna katılmıyorum hocam oynanış türü bence aynı değil mesela GTA 5 ve Max Payne 3 deseniz evet oynanislar neredeyse aynı ama RDR2 aynı değil biraz daha nasıl anlatılır daha zor o aim çevirmek vuruş hissi daha doyurucu bu konuda katilmiyorum.
Her konuda en iyisi Hitman.En iyisi bir de en iyisi vay be hocam xd hikaye bakımındandan mı söylüyorsunuz.
Rockstar'ın müthiş oyunları: GTA Vice City - San Andreas - IV ve RDR1 - RDR2. diğerleri bana yapay geliyor. Ama bu oyunlar cidden müthiş müthiş müthiş.
Hocam emin misiniz bundan? Detaylandırılmış o kadar. Oynanış biçiminde farklı bir şey yok yani.
Her konuda en iyisi Hitman.
Ben genel olarak oynanışı hiç beğenmiyorum. Ha film şahane diyorsanız ona bir şey demem zaten.Arkadaşlar oyunun shooter mekaniklerini eleştiriyorsunuz da siz her gün Last of Us part 2 seviyesinde Shooter'lar oynuyorsunuz herhalde. RDR 2'nin vuruş hissiyatı sadece TPS olarak Last of Us part 2'yle kıyaslanır muhtemelen. Sizin sevmeme nedeniniz muhtemelen karakterin bayağı ağır abi gibi hareket etmesi olabilir.
Ben genel olarak oynanışı hiç beğenmiyorum. Ha film şahane diyorsanız ona bir şey demem zaten.
Ben genel olarak oynanışı hiç beğenmiyorum. Ha film şahane diyorsanız ona bir şey demem zaten.
GTX 1650 16 GB RAM i5 12. nesil ile en düşük ayarlarda 30 FPS'yi görebilir miyim?
Hocam her taraftan sinematik akıyor ya oyunun ondan. Konuşmalarda bile sinematik moda girebiliyor.RDR2 film mi hocam siz Detroit'la karistirniz oyunu anlamadım ben tam bir de bence oynanisi tam kovboy yani ne bekliyordunuz GTA 5 mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.