RDR2, sen bir şahesersin!

Hocam her taraftan sinematik akıyor ya oyunun ondan. Konuşmalarda bile sinematik moda girebiliyor.

Hayır bazen sinematik girmiyor hocam ama sinematik diye bir şey olmazsa nasıl sahneyi izleyebiliriz? Hocam o dediğiniz daha çok Max Payne 3 de olan bir şeydi.

RDR2 film mi hocam siz Detroit'la karistirniz oyunu anlamadım ben tam bir de bence oynanisi tam kovboy yani ne bekliyordunuz GTA 5 mi?
Detroit duydum hemen geldim. Film demek haksızlık olur. Müthiş bir deneyimdi. Hangi kararı versem diye terliyordum çoğu seçimde. Grafikleri de çok iyiydi zaten. 2 günde bitirmiştim.

Detroit duydum hemen geldim. Film demek haksızlık olur. Müthiş bir deneyimdi. Hangi kararı versem diye terliyordum çoğu seçimde. Grafikleri de çok iyiydi zaten. 2 günde bitirmiştim.

İnteraktif bir filmdir zaten Detroit. Bu bir eksi değil oyun türüdür zaten.

Rockstar kalitesi acaba GTA 6 nasıl olacak?

Detroit zaten laf atmadım hocam zaten çok güzel oyun türünün bence en iyisi lafına dedim

Rockstar kalitesi acaba GTA 6 nasıl olacak?

Bence GTA 5 gibi olacak ve hikayesi kötü olur öyle olursa umarım güzel olur GTA 4 gibi hikaye RDR2 gibi fizik ve grafik.

Hayır bazen sinematik girmiyor hocam ama sinematik diye bir şey olmazsa nasıl sahneyi izleyebiliriz? Hocam o dediğiniz daha çok Max Payne 3 de olan bir şeydi.
Hocam RDR 2 daha çok film gibi oyun değil mi ama? Ben onu hissettim oynarken. Oyunda atla giderken, karakterler kendi arasında konuşurken falan sinema moduna alınıyor.

Hocam RDR 2 daha çok film gibi oyun değil mi ama? Ben onu hissettim oynarken. Oyunda atla giderken, karakterler kendi arasında konuşurken falan sinema moduna alınıyor.

Bence değil hocam bir de sinametik da izlemek oyunda çok iyi bir sürü SS aldım.

Bence değil hocam bir de sinametik da izlemek oyunda çok iyi bir sürü SS aldım.
Hocam bence güzel bir oyun değil. Genel hatlarıyla aşırı sıkıcı bir oyun ama grafik kalitesi, açık dünya tasarımı, karakter detayları güzel. Kısaca bir simülasyon olarak düşünürsek de fena değil yani. Ona bir şey denilmez zaten.

Hikayesinin iyi olup olamaması da kişiden kişiye göre değişir.

Hocam size göre güzel değil bana göre çok başarılı oyun ayrıca simülasyon demek biraz ağır olmadı hocan sanki at sürme simülasyon diyorsunuz gibi bence öyle bir asla ve asla değil hikayeside çok kaliteli.

Hocam en azından fanboy değilsiniz siz. Tartışmak güzel sizle. Orası da güzel. Toksik insanlarla dolu bu konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…