RDR2, sen bir şahesersin!

Zamanında sırf rdr oynamak için sıfır sistem dizmiştim. Öyle büyük bir oyun. İnşallah gta6 ya da maddi gücüm yeterse sıfır sistem dizecem

Dünyanın en iyi oyunudur Hitman.

Büyük ihtimalle CS Valorant oynayıp ilk defa hikayeli oyun oynamış RDR 2'ye dünyanın en iyi oyunu diyordur.

5 yıl önce olsa bu oyunu kendimden geçerek oynardım ama bilmiyorum çok hevesle girmeme rağmen aşırı etkilemedi beni. Yani artık şaşırma duygumu vs kaybetmişim galiba. Birde sanki gerçekten GTA sanandreas oynarken daha çok eğleniyordum . Yine de keyifli oyun tabi. Hikayeyi bitirdim onlinedan devam ediyorum.

Hocam bence Elden Ring ve BG3 daha güzel oyunlar. Onları da denemeni tavsiye ederim. RDR2 3. Sıramda benim.

Büyük ihtimalle CS Valorant oynayıp ilk defa hikayeli oyun oynamış RDR 2'ye dünyanın en iyi oyunu diyordur.

Evet hocam ilk defa hikayesi oyun oynuyorum nereden bildiniz ya AAA sok oldum vallahi.

Hocam bence Elden Ring ve BG3 daha güzel oyunlar. Onları da denemeni tavsiye ederim. RDR2 3. sıramda benim.

Onlarda çok başarılı oyunlardir.

Son düzenleme:
Ne zaman aldın kanka

Bende Xbox One S'e aldım RDR1 ve 2'yi 260TL'ye geldi abi efsane oyunlar ya 1 de güzel silah mekanikleri map falan olsun ucuz olsa da PC'ye alıp daha güzel grafiklerle oynasam ama bütçe el vermiyor ama konsolda grafikler bu kadar iyi ise PC de daha fenaa bir de kovboy teması ayri bir tat ya mexico da geçse daha bir güzel olurdu da sanırım RDR1 orada geçiyordu yanlışım varsa düzeltin RDR2 bu kadar harika ise GTA 6 başka bir evren olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…