RDR2, sen bir şahesersin!

Zamanında sırf rdr oynamak için sıfır sistem dizmiştim. Öyle büyük bir oyun. İnşallah gta6 ya da maddi gücüm yeterse sıfır sistem dizecem 😂

San Andreas çocukluğumun oyunu ne günlerdi ve GTA 4 çok iyi hikaye sahip oyun fizikleri hala günümüzdeki oyunlardan daha üstün bir de RDR2 bu 3 efsanedir?

Eminim hocam RDR2 bence GTA 5 Max Payne 3 RDR1 daha farklı oyun daha yavaş daha zor oyun şu anda kendim oynuyorum.

Hocam siz daha oyun oynamamissiniz galiba. Hitman serisinin en iyisi ama dünyanın en iyi oyunu asla değil.
Dünyanın en iyi oyunudur Hitman.

Büyük ihtimalle CS Valorant oynayıp ilk defa hikayeli oyun oynamış RDR 2'ye dünyanın en iyi oyunu diyordur.

5 yıl önce olsa bu oyunu kendimden geçerek oynardım ama bilmiyorum çok hevesle girmeme rağmen aşırı etkilemedi beni. Yani artık şaşırma duygumu vs kaybetmişim galiba. Birde sanki gerçekten GTA sanandreas oynarken daha çok eğleniyordum :). Yine de keyifli oyun tabi. Hikayeyi bitirdim onlinedan devam ediyorum.

Hocam bence Elden Ring ve BG3 daha güzel oyunlar. Onları da denemeni tavsiye ederim. RDR2 3. Sıramda benim.

Büyük ihtimalle CS Valorant oynayıp ilk defa hikayeli oyun oynamış RDR 2'ye dünyanın en iyi oyunu diyordur.

Evet hocam ilk defa hikayesi oyun oynuyorum nereden bildiniz ya AAA sok oldum vallahi.

Hocam bence Elden Ring ve BG3 daha güzel oyunlar. Onları da denemeni tavsiye ederim. RDR2 3. sıramda benim.

Onlarda çok başarılı oyunlardir.

Son düzenleme:
Merhaba oyunun %15 kadar geldim ve dayanamayıp böyle bir konu açtım oyun gerçekten mühemmel ötesi hayatım ilk defa bu kadar derin grafikli özellikle en iyi fizikle sahip oyun oynadım RDR2 150 TL'ye Epic'ten almıştım ve hayatımdaki tüm şansımı kullanmışım gerçekten ağzım açık kala kala 6-7 saat oynadım tabii daha çok çok çok var oyuna ama şimdiden beni çok etkiledi sen bir şahasersin RDR2 ve Arthur Morgan.

Eki Görüntüle 2273899

Eki Görüntüle 2273900

Eki Görüntüle 2273901

Eki Görüntüle 2273902

Eki Görüntüle 2273903

Eki Görüntüle 2273904

Eki Görüntüle 2273905

Eki Görüntüle 2273906

Eki Görüntüle 2273907

Eki Görüntüle 2273908

Eki Görüntüle 2273909

Eki Görüntüle 2273910

Eki Görüntüle 2273911

Eki Görüntüle 2273912

Eki Görüntüle 2273913

Eki Görüntüle 2273914

Eki Görüntüle 2273915

Eki Görüntüle 2273916
Ne zaman aldın kanka

Bende Xbox One S'e aldım RDR1 ve 2'yi 260TL'ye geldi abi efsane oyunlar ya 1 de güzel silah mekanikleri map falan olsun ucuz olsa da PC'ye alıp daha güzel grafiklerle oynasam ama bütçe el vermiyor ama konsolda grafikler bu kadar iyi ise PC de daha fenaa bir de kovboy teması ayri bir tat ya mexico da geçse daha bir güzel olurdu da sanırım RDR1 orada geçiyordu yanlışım varsa düzeltin RDR2 bu kadar harika ise GTA 6 başka bir evren olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı