RDR2, sen bir şahesersin!

Sana GoW fan boyu derdim ama GoW'u da beğenmiyorsundur sen.
GoW 1, 2, 3 mükemmel, bayıla bayıla oynadım onları. 4 ve Ragnarok çöp. Reboot, GoW'a yapılmış en büyük hakaret.

RDR 2'den daha eğlenceli ve savaş mekanikleri çok güzel hocam. 7 kere bitirdim. 2. sini bekliyorum.
RDR2'yi yanlış anlamışsınız. Oyunun olayı savaş değil, hikayeyi çok güzel bir biçimde sunarken kocaman ve içi dolu bir haritaya sahip olması. Sevdiğiniz türler Souls, Souls-like gibi oyunlar. Vurup kıracaksınız siz bunu istiyorsunuz, o halde RDR2'ye başlamanız hata zaten.

RDR2'yi yanlış anlamışsınız. Oyunun olayı savaş değil, hikayeyi çok güzel bir biçimde sunarken kocaman ve içi dolu bir haritaya sahip olması. Sevdiğiniz türler Souls, Souls-like gibi oyunlar. Vurup kıracaksınız siz bunu istiyorsunuz, o halde RDR2'ye başlamanız hata zaten.
Hocam hikaye kişiden kişiye değişir. Dark Souls hikayelerini çok ilginç, heyacanlı bulurum RDR 2'ye göre.

RDR 2'den daha eğlenceli ve savaş mekanikleri çok güzel hocam. 7 kere bitirdim. 2.sini bekliyorum.

Bende GoW'u RDR2'den daha çok severim. Bunun sebebi kesinlikle kratos. İki oyunda farklı alanlarda en iyileri.
Ayrıca GoW'un mekanikleride bana göre daha iyidir. RDR2 ve GoW en üst seviyede oyunlar.

Bende GoW'u RDR2'den daha çok severim. Bunun sebebi kesinlikle kratos. İkisi de farklı alanlarda en iyileri.
Ayrıca GoW'un mekanikleride bana göre daha iyidir. RDR2 ve GoW en üst seviyede oyunlar.
Hocam sinematografi olarak GoW en iyisi. Savaş mekanikleri, vuruş hissi de GoW süper bir şey ama çeşitlilik konusunda öyle mi tartışılır tabi. Birde çok lineer dedikleri türden bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı