RDR2 sıkıcı mı?

Oynarken sıkıldığımı hatırlamıyorum. Uzun zaman oldu. Hatta adaya düştüğümüz görevi oyunun yapısına uymadığı için beğenmemiştim. Zaten oyun bize hızlı aksiyon felan sunmuyor böyle bir şeyler beklemek haksızlık olur. Oyun güzel ama oyunu tekrardan oynayabileceğimi sanmıyorum. Yinede öyle sıkıcı olduğunu hatırlamıyorum.
Ek olarak oyunların başları genelde hep sıkıcı yavaş ilerler çünkü oyunu sana alıştırmaya çalıştırır. Bazı ilk 2 saati güzel yapıp sonra tamamiyle tekrara bağlayan para tuzağı oyunlardan değil.

O değil de o görevde kendimi Çanakkale Savaşında hissettim. Kayıktan inen adamlar, surlar, toplar falan gemi vuruyoruz. Çok uzun olmasa fena görev değildi.

Arkadaşlar oyunun %35 ini falan bitirdim daha yazmayın teşekkürler
not:Hayatımda oynadığım en iyi oyun.

Arkadaşlar RDR2 sıkıcı mı? Bazıları çok sıkıcı sildim diyor, bazıları çok seviyorum diyor; anlatabilir misiniz?
Bence evet sıkıcı kaç kere sil yükle yaptım 15 saati gecemedim cidden sıkıcı geldi bana

Mafia 3

Giriş kısmı olan karlı bölgeyi atlatabilirsen devamı gelir. Ben atlatamadım mesela ilerleyen zamanlarda tekrar deniycem.

Arkadaşlar oyunu bitirdim, hayatımda oynadığım en iyi oyun net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…