RDR2 sıkıcı mı?

RDR 2'ye sıkıcı diyen insan vatan hainidir.
Tıpkı bu gibi fanboy kişilerden oluşan RDR2 kitlesine karşı mantıkken hater bir kitle de ortaya çıkması normal. Bu her oyunda geçerli diyebiliriz. Zaten her RDR2 konusunda tartışmalar başka bir boyut alıyor. Adam akıllı eleştiren sayısı da az oluyor bu sebeple.

Sıkıcı olup olmama durumu kişiye göre değişir, oynanışta hantallık bulundurması yapımcıların gerçekçilik kaygısından ötürü bilerek yaptığı bir durum. Bu durumdan hoşlanmayabilirsiniz, o zaman sıkıcı gelecektir. Ama kendiniz oyunu deneyim ederseniz size hitap ediyor mu etmiyor mu anlarsınız.

Oyunu 2 kere bitirdim, sıkıldığım hiçbir bölüm olmadı oyun kendisine çekiyor, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.

RDR2'yi ilk açtığımda 15 dakika dayanabildim sonra sildim. Oyun bana çok ağır gelmişti. Daha sonra arkadaş çevrem o kadar övdü ki tekrar yükleyip bir şans daha verdim ve bitirdim. Şu an söyleyeceğim o ki, RDR2 31 yıllık hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisi. İlk 10 listeme koyarım.

Aşırı şahsi olarak sıkıcı olduğunu düşünmüyor değil, kesinlikle kabul etmiyorum.😄 Son yıllarda oyunlardan bir çok kişi keyif alamadığından yakınıyor biri de bendim. İlk çıktığı dönem denk gelip oynayamamıştım. 2021 COVID-19 pandemisinin 17 günlük karantina dönemi fırsat bulup oynama şansım olmuş ve günlerce başından kalkamamıştım. Oyunu sıkıcı bulan topluluğun türü sevmeyenler dışında büyük bir kısmı, aşırı simülasyon tarzında olduğundan yakınmış. Evet oyun biraz ağır, yavaş işliyor ancak oynadıkça hikaye açıldıkça bağlıyor insanı ve dünyasına ister istemez alışıyorsun. En azından ben öyle hissettim. Hikaye türünü sevipte bu oyunu sıkıcı bulmak yani bilmiyorum ama çok zor sanki. Muhtemelen 200 saatim vardır. Oyunda her şeyi yaptım. Yanlış hatırlamıyorsam sadece 150 adetten oluşan sigara kart koleksiyonunu tamamlamak kalmıştı. Onun da yarısını, hatta belki fazlasını toplamıştım diye hatırlıyorum. Şahsım adına sıkıcı değil güzel oyundur, oyna ve oynattır oyunudur, başyapıttır.

O tür yerlerde sinematik modu var. Sinematik moduna alıyorsun tamamdır hem üst ve alttan siyah şeritler geliyor ara sahne moduna giriyor hem at kendi kendine yolu takip ediyor senin hiçbir şeye ellemene gerek yok hem de altyazıları takip edebiliyorsun.

Hocam bence daha da konuşmayın konuştukça daha da komikleşiyorsunuz. RDR2'yi çok çok öven tayfaya karşı siz de oyunu yerli yersiz gömüyorsunuz. Yaptığınız eleştirilerin bir doluluğu yok sırf oyuna nefret kusmak için kusuyorsunuz bu kafadan çıkın. Siz büyük resmi gören toplumdan çok daha zeki ve farklı olan bir birey değilsiniz bu farklılık çabasına girmeyin. Oyun başarılı mı başarılı, eleştiri yapılacak noktaları var mı var ama sizinki sadece haterlık. Kusura bakmayın tekrardan da sürekli sürekli insanların oyunu övme yazılarına bu şekil kötü ve yetersiz eleştirilerinizle cevap vermeniz oyundan nefret etmek için nefret ettiğinizi gösteriyor.
Biliyorum zaten. Ama hatırladığım kadarıyla w tuşuna basman gerekiyordu. Ayrıca her zaman kullanabildiğn bir özellik değil

Biliyorum zaten. Ama hatırladığım kadarıyla W tuşuna basman gerekiyordu. Ayrıca her zaman kullanabildiğn bir özellik değil.

Hayır her zaman kullanabiliyorsun. Görevlere giderken de normal yolda istediğin bir yere giderken de. Haritadan gideceğin yeri işaretliyorsun eğer görev harici gideceksen, sonra moda geçince kendisi yoldan gidiyor. W tuşuna da basılı tutmana gerek yok eğer hızlı gitmek istiyorsan Shift tuşuna üst üste birkaç kez basınca at sprint atmadan tempolu koşuyor yorulmadan o şekilde hiç klavyeyi kullanmadan girebiliyorsun. Görev yollarında sıkıntı olmuyor ama normal yolda giderken bazen random encounter'lar falan yüzünden sıkıntılı şeyler olabilir onun için de ekran başında olmak en iyisi.

Bu oyunu bitirdim ama her anlamıyla. Yani gidip görmediğim yer kalmadı. Yapmadığım yan görev vs. yok. Kaç yıldır başka oyun oynayamıyorum. Daha iyisi yok.

3 kere bitirmiş biri olarak hakaret sayarım😅 tabii ki şaka yapıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz ilk oynayışımda baş taraf çok sıkıcı gelmişti baş tarafı bir kenara at şaheser şimdi trainer yardımıyla malum kişinin canına okuyorum zevkten dört köşeyim 😅

Sıkıcı diyenlerin çoğu ilk bir kaç görev yapıp oyunu silenler. İlk bölümü geçtikten sonra oyun akıyor. Oyunun sadece temposu yavaş oda zamanla aksiyona bağlanılıyor. Onun dışında oyunda ki o mekaniklere alışıyorsunuz. Teknik açıdan gelmiş geçmiş en iyi oyun diyebilirim. Hikayesi de güzel. Oyunu bitirdikten sonra açık dünya da takılabilirsin. Ama oyunun asıl olayı dünyası ve sinematik aksiyonu. Ama sevmeyebilirsin yani kişiden kişiye göre değişir.
Ben detroit oynamıştım ona en iyisi diyodum rdr 2 oynayana kadar hayatımda gördüğüm en iyi oyunlardan bi tanesi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı