Çözüldü RDR2 silah modu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AjanFiko

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba bugün RDR2 de silah modu yükledim. Videoda gösterildiği gibi yaptım fakat mod nedense çalışmadı. Normalde Tab tuşuna çift basınca animasayon gelmesi gerekirken bende gelmedi. Silahı döndürme tuşlarına basınca silah dönmedi ve bunu denerken sol tık yapınca silah ateş etmedi. Sanırsam animasyonlarda bir sıkıntı var nedenini bilmiyorum. Yüklediğim mod günceldi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yüklediğim modun adı: Gun tricks

İyi geceler hocam. Her şeyi kurdum yaptım doğru ve düzgün bir şekilde lmlden Online unlockeri aktif ettim falan ama oyuna giriyorum story e basıyorum ve oyun siyah ekranda kalıyor hiç düzelmiyor Online unlockeri devre dışı bıraktığımda ve gun tricksi dosyadan çıkardığımda sorunsuz giriyor ne yapmalıyım?

düzelttim hocam ve sonunda düzgün çalışıyorr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…