Muffle Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar oyun siyah ekranda bir 5 saniye kalıyor, başlangıçtaki silah doldurma sesinin küçük kısmını duyduktan sonra kapanıyor.
Arkadaşlar oyun siyah ekranda bir 5 saniye kalıyor, başlangıçtaki silah doldurma sesinin küçük kısmını duyduktan sonra kapanıyor.
Çözüm Ç Ç çetin66 2 Ağustos 2025 Belgelerim > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip System.xml dosyasını WordPad ile aç. VULKAN satırını bul. VULKAN yerine DX12 yaz ve dosyayı kaydet. Oyunu yeniden başlat.
Belgelerim > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip System.xml dosyasını WordPad ile aç. VULKAN satırını bul. VULKAN yerine DX12 yaz ve dosyayı kaydet. Oyunu yeniden başlat.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.808 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #2 Sistem? Artı 0 Eksi
KS KS Muffle Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #3 Jeasust dedi: Sistem? Genişletmek için tıkla... RX 580 i5 12400. Önceden oynadığımda hiç kasma yoktu silip yükleyince oldu. Artı 0 Eksi
Jeasust dedi: Sistem? Genişletmek için tıkla... RX 580 i5 12400. Önceden oynadığımda hiç kasma yoktu silip yükleyince oldu.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.808 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #4 Başka oyunlarda sorun var mı? Bir de oyunun dosyalarını doğrular mısın? Artı 0 Eksi
KS KS Muffle Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #5 Jeasust dedi: Başka oyunlarda sorun var mı? Bir de oyunun dosyalarını doğrular mısın? Genişletmek için tıkla... Başka bir oyunda sorun yaşamıyorum, dosyaları çok kez doğrulamayı denedim. Ekran kartı sürücüleri ile mi alakalı acaba. Artı 0 Eksi
Jeasust dedi: Başka oyunlarda sorun var mı? Bir de oyunun dosyalarını doğrular mısın? Genişletmek için tıkla... Başka bir oyunda sorun yaşamıyorum, dosyaları çok kez doğrulamayı denedim. Ekran kartı sürücüleri ile mi alakalı acaba.
Ç çetin66 Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ağustos 2025 #6 Belgelerim > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip System.xml dosyasını WordPad ile aç. VULKAN satırını bul. VULKAN yerine DX12 yaz ve dosyayı kaydet. Oyunu yeniden başlat. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Belgelerim > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > Settings klasörüne gidip System.xml dosyasını WordPad ile aç. VULKAN satırını bul. VULKAN yerine DX12 yaz ve dosyayı kaydet. Oyunu yeniden başlat.