Çözüldü RDR2 siyah ekran verip oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aaetad

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3090
Merhaba dün çok güzel bir şekilde oynadım gece PC kapadım şimdi tekrar açtım. RDR2 girmeye çalıştıgımda sıyah ekran verip oyundan atıyor yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.06.02 - 15.30.23.61.png
    Desktop Screenshot 2024.06.02 - 15.30.23.61.png
    57,8 KB · Görüntüleme: 44
Çözüm
Sil tekrar yükle. Şansını tekrar dene.

120GB tekrar yükleyemem 1 günümü alır baştan oynamakta istemiyorum açıkçası.

Oyun Steam üzerinden indirildi değil mi?
Hayır

Arkadaşlar çözümünü buldum: Rockstar Games klasöründen RDR2 buluyoruz settings kısmına girip System yazan yeri WordPad ile açıyoruz. Vulkan yazan kısmı bulup orayı büyük harflerle 'DX12' yazıp kaydet diyoruz. Sonra oyunu açıp oynayabilirsiniz anlamayanlar için videoyuda bırakıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sil tekrar yükle. Şansını tekrar dene.

120GB tekrar yükleyemem 1 günümü alır baştan oynamakta istemiyorum açıkçası.

Oyun Steam üzerinden indirildi değil mi?
Hayır

Arkadaşlar çözümünü buldum: Rockstar Games klasöründen RDR2 buluyoruz settings kısmına girip System yazan yeri WordPad ile açıyoruz. Vulkan yazan kısmı bulup orayı büyük harflerle 'DX12' yazıp kaydet diyoruz. Sonra oyunu açıp oynayabilirsiniz anlamayanlar için videoyuda bırakıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı