RDR2, Skyrim ve Witcher 3'ü aynı anda oynamak?

Crablee

Kilopat
Red Dead Redemption 2'nin başındayım daha Skyrim'de de 15 saatim geçti bile fakat Witcher'a da başlamak istiyorum 2. oyunu gerçekten çok iyiydi. Sizce 3'ü aynı anda oynanabilir mi?

Tamam arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Bir de Skyrim oynayananız varsa beni ilk 15 saati çok sarmıştı fakat bir anda çok sıkıldım bu kadir tomar ararken ana hikayesi uzun ve sıkıcıysa direk yanlara başlamam daha doğru mu olur ?
Bu seninle alakalı bir şey. Fakat hepsini birlikte oynama derim. RDR 2 40-50 saat civarında bitiyor. Witcher 3 ise tüm DLC dahil 85 saatte birkaç yan görev hariç bitirmiştim. Skyrim denemek istiyorum duyduğum kadarı ile hiç bitmiyormuş :D Skyrim'i sona bırak.

Nasıl bitmiyor ya :D ne yapabilir ki bir noktada tükenir sonuçta içerik.

Tamam arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Bir de Skyrim oynayananız varsa beni ilk 15 saati çok sarmıştı fakat bir anda çok sıkıldım bu kadir tomar ararken ana hikayesi uzun ve sıkıcıysa direk yanlara başlamam daha doğru mu olur ?
Dark Brotherhood, Thieves Guild vs. görevleri başlayınca çok sarıyor ve tavsiyem modlu oynaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı