RDR2, Skyrim ve Witcher 3'ü aynı anda oynamak?

Crablee

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2019
Mesajlar
425
Red Dead Redemption 2'nin başındayım daha Skyrim'de de 15 saatim geçti bile fakat Witcher'a da başlamak istiyorum 2. oyunu gerçekten çok iyiydi. Sizce 3'ü aynı anda oynanabilir mi?
 
Tavisyem demircilik kas. Silahların ve zırhların güçlü olsun. Lonca görevlerini yaparsan bol bol ödül veriyor. Daedra görevlerinde verilen silah, zırh vs. çok güçlü. Bu şekilde dağıta dağıta ilerlersen ana hikayeyi daha kolay ve zevkli bitirirsin. Çünkü ana hikayenin son görevi seni çok zorlayacak.
Nasıl demircilik kasabilirim ya da nasıl bir loncaya girebilirim ?
 
Kendimi yan görevler le mi geliştirebilirim? Yani ne yapacağım açık dünyada onu tam çözemedim

Oyunların kalitesine göre mi sıralamadır bu hocam?

Yan görevler ile seviyenizi yükseltin ve beceri puanlarınızı arttırın. En çok hangi silah ve zırh tipini kullanıyorsanız becerilerde de bu alanda yoğunlaşın. Demircilik ve tılsımlama kasmak ta çok mantıklı olur geliştikçe daha iyi silahlar ve zırhlar yapabilirsiniz kendinize.
Nasıl demircilik kasabilirim ya da nasıl bir loncaya girebilirim?

Vadikent'teki pazar alanına giderseniz Hırsızlar Loncası görevlerine başlayabilirsiniz? Brynjolf isimli adamla konuşmanız lazım pazar yerinde. Demircilik kasmak için de demirci tezgahında sürekli silah, zırh yapmak ve geliştirme yapmak gerekiyor. Biraz meşakkatli bir süreçtir.
 
Ben Crysis 1, Death Stranding, Mafia 1 Definitive Edition ve Witcher 3'ü aynı anda oynuyorum kafam karışmadı ama oyunları oynayışınıza yansıyor mesela Death Stranding Witcher'a göre daha hantal olduğu için Witcher'ı oynayışıma yansıyor ama gerçekten büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum çoğu oyun kanalı 3-4 oyunu art arda oynuyor zaten.
 
Nasıl demircilik kasabilirim ya da nasıl bir loncaya girebilirim ?
Loncayı arkadaş açıklamış. Demircilik için altın yüzük taktiğini kullanmıştım. Rehberi burada:
 

Geri
Yukarı