Sürprizbozan RDR2 son görevde oyundan atıyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Turan Birliği

Centipat
Daha fazla  
RDR2 de son olan (Red Dead Redemption) görevi esnasında oyun hiçbir hata vermeden kapanıyor. Micah'la kavga ettiğimiz sırada ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden yapabilirim açıklar mısınız?
3.png

Sağ Tıklayarak Özelliklere girin. Sonrasında Yüklü Dosyaları seçin. Dosya bütünlüğünü doğrulayın.

ACH = full]2503216[/ATTACH]

Sağ Tıklayarak Özelliklere girin. Sonrasında Yüklü Dosyaları seçin. Dosya bütünlüğünü doğrulayın
Eki Görüntüle 2503216

Sağ Tıklayarak Özelliklere girin. Sonrasında Yüklü Dosyaları seçin. Dosya bütünlüğünü doğrulayın.
Denedim ancak ne yazık ki Arthur dutch a gerçeği anlatmaya çalıştığı kısım da yine hemen hatasız kapandı başka bir çözüm önerisi var mı acaba?

Denedim ancak ne yazık ki Arthur dutch a gerçeği anlatmaya çalıştığı kısım da yine hemen hatasız kapandı başka bir çözüm önerisi var mı acaba?
Şahsen ben bunun benzerini Hogwarts Legacy de yaşadım. Anka kuşunu yakalama görevi vardı. Görev için mağraya girmek gerekiyordu. Mağaraya girdiğin gibi oyun kapanıyordu. Ama bu sorun patch ile çözüldü. Güncelleme gelmişti. Genel bi sorundu. RDR2 de ki sorunda böyle birşey olabilir belki. Görevin adı ney peki. O şekilde aramayı deneylim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı