Sürprizbozan RDR2 sonu hakkında

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
17
Yer
İzmir
Selam arkadaşlar. RDR2'yi 120 saat ile bitirmiş bulunmaktayım. John ile de bitirdim. Oyunu öncelikle iyi bir şekilde bitirdim. Güneş batımında Arthur öldü. Şimdi sorularım var.

Arthur'un mezarını kim yapıyor? Yani hangi karakterler nasıl buluyor?
Sadie gibi karakterleri oyunda tekrar bulabiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. RDR2'yi 120 saat ile bitirmiş bulunmaktayım. John ile de bitirdim. Oyunu öncelikle iyi bir şekilde bitirdim. Güneş batımında Arthur öldü. Şimdi sorularım var.

Arthur'un mezarını yarı kızıl derili olan arkadaş yapıyor avcı var ya ismini unuttum sadieyi ise bulabiliyorsunuz ama John ile oynayınca Episode 1'de yani John'la oynarken Arthur'un mezarınada gidebilirsin.

John ile hikayenin tamamını bitirseniz, Sadie, Charles vs. artık göremezsiniz, batı tarafına doğru gitmişlerdi sanırım, yani açık dünyasında bulamazsınız.

Çetedeki charles Arthur için geri dönüyor ve onu gömüyor. Saide güney Amerika'ya ve charles Kanada'ya gittiği için bir daha göremezsin.

Epilogue kısmında John'a geçip Saint Denis şehrine gittiğimizde Charles ile karşılaşıyoruz. (Adam gibi adam) Arthur hakkında konuşurken Arthur'u ve Bayan Grimshaw'ı kendisi defnettiğini söylüyor.

Profil fotoğrafımda gördüğünüz Sadie Adler ise bize bir mektup yolluyor, kendisinin Valentine kasabasında olduğunu söylüyor ve bizi yanına çağırıyor. Orada karşılaşıyoruz onunla. Ama neler neler olduğunu söylemeyeceğim.

Epilogue kısmında John'a geçip Saint Denis şehrine gittiğimizde Charles ile karşılaşıyoruz. (Adam gibi adam) Arthur hakkında konuşurken Arthur'u ve Bayan Grimshaw'ı kendisi defnettiğini söylüyor.

Profil fotoğrafımda gördüğünüz Sadie Adler ise bize bir mektup yolluyor, kendisinin Valentine kasabasında olduğunu söylüyor ve bizi yanına çağırıyor. Orada karşılaşıyoruz onunla. Ama neler neler olduğunu söylemeyeceğim.

Bitirmiş oyunu.

Bitirmiş oyunu.
Oyunu bitirdiyse Sadie ile karşılaşıp karşılaşmadığımızı nereden biliyor? Siz Arthur kısmından mı bahsediyorsunuz? Onu bitirdiğini biliyorum, ondan sonra John ile oynadığımız Epilogue bölümleri var. Ha mesajı şimdi gördüm. Neyse işte Arthur'un mezarı sorusunu cevaplamış oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı