RDR2 Spoiler'a rağmen oynanır mı?

Thoroughbred

Picopat
Arkadaşlar Merhaba, Red Dead Redemption 1'i bitirdikten sonra büyük beklentiyle 2.oyunu oynamak istiyordum fakat oyunun spoilerını yedim. Oyunun sonunu artık bilmeme rağmen parayı verip saatlerce oynamaya değer mi? En yakın gelen Macera/Adventure'du yanlış konuysa kusura bakmayın.

@Tim Azıcık konu dışı olacak ama ceza verirseniz de sizi anlıyorum yasak çünkü. Ben Dishonored adlı oyunu 125 kere oynadım, oyunu bir oturuşta bitiriceksen 3 saat sürdüğüne göre toplam 96 saat ediyor.
Steam'de Dishonored'ı en çok oynayan kişi seçildim, Dishonored 2'yi bedavaya verdiler. :D
Ama sistemim yetersiz olduğundan oynayamadım, sadece kütüpahanemde duruyor. :(
Yani kısacası oyunu çok seviyorsan bıkmadan oynayabilirsin.
@Thoroughbred

Son düzenleyen: Moderatör:
@Tim Azıcık konu dışı olacak ama ceza verirseniz de sizi anlıyorum yasak çünkü. Ben Dishonored adlı oyunu 125 kere oynadım, oyunu bir oturuşta bitiriceksen 3 saat sürdüğüne göre toplam 96 saat ediyor.
Steam'de Dishonored'ı en çok oynayan kişi seçildim, Dishonored 2'yi bedavaya verdiler. :D
@Thoroughbred
Hocam, 125 kez ne demek? Hiç mi sıkılmadınız? Speedrun vesaire mi denediniz?

@Thoroughbred
Helal olsun, o kadar saat oynamışsın. İnşallah kısa sürede 2’yi de oynama şansın olur.
Oynanır, sonunda ne olduğunu bilsen bile nasıl olduğunu bilmiyorsun bu yüzden oynanır.
Sağ olun hocam.

Helal olsun, o kadar saat oynamışsın. İnşallah kısa sürede 2’yi de oynama şansın olur.

Sağ olun hocam.

Para kazanamıyorum sinir hastalığımdan.

Şu an benim sistemim minimum sistem olarak dishonored 2 uygun hatta ana menüsünde kasmadan geçine biliyorum ama New Game deyip oyuna başladığım zaman işler değişiyor oyun çok fazla donuyor. :D.

Sadece ekran kartı lazım bana şu anki kullandığım ATI Radeon HD 2400 XT.
Teşekkürler.

Hocam Steam adınız nedir? Arkadaş ekleyip bakmak istiyorum merak ettim.

Ghostxstarfe.
Şu an yeni format attım sisteme her şeyi tekrar yüklemem gerekiyor Steam dahilinde
İsim doğru değilse kusuruma bakmayınız.
Ayrıca 17 yaşındayım.
Resmimden belli olması gerekir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı