RDR2 sürekli at sürüyorum

Daha fazla  
RDR 2 oynamayı çalışıyorum %10 falan tamamladım hikayeyi fakat sürekli at sürüyoruz hiç bitmiyor ve bu benim canımı sıkıyor. Görev 5 dk sürüyor ama 10 dk at sürüyoruz. At sürme kısmı atlanmıyor mu?

Hocam nickiniz çok yanlış okunabiliyor, şahsen 3 kere üst üste okudum bu nicki nasıl kabul etmişler diye.😁

Dosya Ekleri

• bilgisayarmanyağ31.PNG
    bilgisayarmanyağ31.PNG
    5,5 KB · Görüntüleme: 50
Beni de en çok sıkan kısım bu oldu. Skyrim at sür, Witcher at sür, RDR2 at sür. Bir çaresi yok mecbur süreceksin şu nedenle ana hikaye bittikten sonra devam edesim gelmedi oyuna.
Skyrim ve Witcher'a da bakmayı düşünüyordum eğer onlarda da maceradan çok at sürüyorsak hiç girişmeyeyim.
Hocam nickiniz çok yanlış okunabiliyor, şahsen 3 kere üst üste okudum bu nicki nasıl kabul etmişler diye.😁
Anlayan anladı...

Skyrim ve Witcher'a da bakmayı düşünüyordum eğer onlarda da maceradan çok at sürüyorsak hiç girişmeyeyim.

Skyrim'de fast travel çok rahat. Witcher 3'de at sürmekten çok sıkılmamıştım. RDR2 bu konuda daha farklı geldi bana belki müzikleri ve ambiansı daha iyi olabilirdi. Oyunun başlarında çok güzel geliyordu manzarayı izlemek ve at sürmek ama sonradan baydı.

Hocam nasıl GTA da araba ise burada da at :D
Yanii GTA'daki araba ile kıyaslanabileceğini sanmıyorum çünkü Gta'da basıyorum gidiyor yok yanlıyorum ediyorum. Rdr'de yavaş yavaş dıgıdık dıgıdık ne yanlıyor ne drift çekiyor bir şey yok ayrıca üstüne üstlük 2 dk'da yoruluyor :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı