0hMeep Decapat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 Oyunda bazen the Game is running Low on video Memory diye uyarı çıkıyor ama bellek yarısına kadar boş. 3 GB kullanıyorum. Neden oldu anlamadım.
Oyunda bazen the Game is running Low on video Memory diye uyarı çıkıyor ama bellek yarısına kadar boş. 3 GB kullanıyorum. Neden oldu anlamadım.
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #2 Muhtemelen ekran kartının sıcaklık değerlerinden kaynaklı grafik ayarlarını kısıyor. Laptop kullanıyorsanız şarjda oynayın. Artı 0 Eksi
Muhtemelen ekran kartının sıcaklık değerlerinden kaynaklı grafik ayarlarını kısıyor. Laptop kullanıyorsanız şarjda oynayın.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.917 Makaleler 26 Çözümler 517 8 Ocak 2023 #3 Kaç GB VRAM'iniz var? Oyunun ayarlarında gösterilen VRAM değerini pek dikkate almayın, oyun içerisinde daha yükseğini kullanıyor ve yetmezse bu uyarıyı verebilir. Grafikleri biraz düşürün öyle oynayın, uyarı vermezse sorun bundandır. Artı 0 Eksi
Kaç GB VRAM'iniz var? Oyunun ayarlarında gösterilen VRAM değerini pek dikkate almayın, oyun içerisinde daha yükseğini kullanıyor ve yetmezse bu uyarıyı verebilir. Grafikleri biraz düşürün öyle oynayın, uyarı vermezse sorun bundandır.