Çözüldü Sürprizbozan RDR2 Theodore Levin'in verdiği görev nasıl tamamlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Tahiti İsland
Daha fazla  
İyi sosyaller. RDR2'de Valentine'daki barda olan Theodore Levin'in verdiği görev nasıl tamamlanır? @BluedragonSelim

Bu adamın verdiği görevleri yaptım.
Ama şimdi nerede olduğunu bulamıyorum, ne yapmam lazım?

Çözüm
İyi sosyaller. RDR2'de Valentine'daki barda olan theodore Levin'in verdiği görev nasıl tamamlanır? @BluedragonSelim

Görevi alınca çantanı aç fotoğraf kısmından silahşor fotolarının arkasına bak. Hepsini ayrı ayrı yen ve fotoğraf çek. Sonra chapter 4'te devamı gelecek, spoiler olmasın söylemeyeyim.
İyi sosyaller. RDR2'de Valentine'daki barda olan theodore Levin'in verdiği görev nasıl tamamlanır? @BluedragonSelim

Görevi alınca çantanı aç fotoğraf kısmından silahşor fotolarının arkasına bak. Hepsini ayrı ayrı yen ve fotoğraf çek. Sonra chapter 4'te devamı gelecek, spoiler olmasın söylemeyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Görevleri tamamladım aslında hepsinin fotoğrafını çektim ben şu an bölüm 3'ün ortasındayım 4. bölümü mü beklemem gerek?

Görevleri tamamladım aslında hepsinin fotoğrafını çektim ben şu an bölüm 3'ün ortasındayım 4. bölümü mü beklemem gerek?

Evet 4. bölüme geçince yine aynı barda görev belircek. Ben de yarım bıraktım, PS açınca tamamlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…