RDR2 Türkçe yama kutucuk hatası

mylwian

Hectopat
Merhaba, RDR2 oyununu birkaç ay önce Türkçe yama ile kutucuk problemi olmadan bitirmiştim ancak oyuna tekrar başlamak istiyorum ve önceden indirdiğim yamayı indirdiğimde kutucuk problemi oluyor. Başka birçok yamayı denedim ancak düzelmedi. Ayrıca yamayı Rockstar'ın siyah yükleme ekranı geldiğinde çalıştırmayı da denedim ama sonuç değişmedi. Kutucuk problemi olmayan bir yama var mı bildiğiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna bir hafta önce falan güncelleme geldi ve önceden kullandığım yama da bende de kutucuk problemi yaşadım, linkini bıraktığım videonun açıklamasında ki yeni yama sayesinde problemim düzeldi, eski yamayı silip yeni yamayı kurdum kısaca.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun sağ altta görünen yama sürümüne göre türkçe yama indirin. Ayrıca farklı bir site de deneyebilirsiniz. Türkçe karakterleri olması lazım.

Buradaki yeni yamayı yükleyince klasörün içerisinde sadece exe dosyası var. Exe'yi çalıştırıp RDR2'nin kurulu olduğu yere kurmam gerek değil mi yamayı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…