Hocam yama istemiştim ama ?Çözüm: Rehber: RDR2 TR Font Sorunu Olmayan Türkçe Yama
Red Dead Redemption 2'de birçok oyuncu Türkçe yamayı uyguladıktan sonra tabir edilecek olursa Türkçe karakterlerin yerine kare kutucukların oluşma yani font sorunuyla karşılaşıyor. Bu soruna çözüm olarak farklı bir exe dosyası üzerinden oyuna bazı konfigürasyonlar yaparak girmek mümkündü. Fakat...www.technopat.net
Bu yama zaten, öbür yamalarda oyunu çalıştırmadan önce başka bir uygulama çalıştırman gerekiyor bazen font sorunlu oluyor bazen hiç olmuyor bu en iyisi.Hocam yama istemiştim ama ?
Hocam kurdum ama font sorunu var kutucuklu gözüküyor bazılarıBu yama zaten, öbür yamalarda oyunu çalıştırmadan önce başka bir uygulama çalıştırman gerekiyor bazen font sorunlu oluyor bazen hiç olmuyor bu en iyisi.
Bende de 1 kere olmuştu oyundan çık gir yapınca düzelmişti, bilmiyorum çözümü.Hocam kurdum ama font sorunu var kutucuklu gözüküyor bazıları
Düzelmedi hocamBende de 1 kere olmuştu oyundan çık gir yapınca düzelmişti, bilmiyorum çözümü.
Dosyaları silip tekrar attım düzeldi hocam teşekkür ederim.Bende de 1 kere olmuştu oyundan çık gir yapınca düzelmişti, bilmiyorum çözümü.
Şimdi tekrar oldu çık gir yapınca biraz sorunlu ama idare etcez hocamBende de 1 kere olmuştu oyundan çık gir yapınca düzelmişti, bilmiyorum çözümü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.