Uygulamadan taradım ben direk bilgisayarımda kasperskyın uygulaması var.
Kankam ben şöyle bir tavsiye verebilirim bak hala yamaya güvenmiyorum 4 gündür 10 saat rdr2 oynadım bu yamayı kullanarak ama diğer bahsedilen forumdaki konularda ve youtubede ki rdr2 türkçe yama diye çekilen videolarda makine çeviri kullanılıyor kısacası aynı ipe geliyorsun çeke çeke bence ingilizcen iyiyse çevire çevire oyna uzun sürede bitirirsin ama zevkli olur mu bilemem.Sorunsuz çalışıyor yama bende.
Kasperskyın bedava 30 günlük deneme sürümü var yamayı yüklemeden önce onu yükledim onla tarattım bir sıkıntı yok dedi virüs falan yok dedi 3 defa hem pcyi hızlı tarattım hem rdr2nin yüklü olduğu yeri tarattım hemde rdr2nin yüklendiği yerin içindeki kurduğum türkçe yamayı tarattım bir virüs çıkmadı ancak ne olur bilemem tabikide kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum anlayacağın şekilde.
Eskilerden kalma bir alışkanlıktır gelenek gibi birşeydir bu türkçe yama türkçe yamayı bedavaya gönülden yapan yaparlar ama para veririm sıkıntı yok diyorsanda bildiğim fiyatıyla şuanki fiyatını bilmiyorum anonymous çeviri var aylık 108 tl diye biliyorum sen yinede bak.