RDR2 Türkçe yama önerisi

Altugbaba

Centipat
Katılım
9 Kasım 2023
Mesajlar
198
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yama önerirseniz sevinirim. Virüssüz yama arıyorum.
 
Bana da lazım 1 haftadır arıyorum, yüklediklerim olmadı font sorunu vardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da lazım 1 haftadır arıyorum, yüklediklerim olmadı font sorunu vardı.
Ben şuanda makine çeviri kullanıyorum discorddan yükledim yükledikten sonra rdr yükledim ana makine çeviri menüsünü sildim virüstotel de trojan falan var diyor ama kasperskyda taratınca birşey çıkmıyor şuanda oynuyorum bilgisayarımdan ana mailimi vesaire sildim oyun bitince format atacam bilgisayara ne olur ne olmaz ama güvenilir bence şuanda bir terslik yok bilgisayarımda font sorunu da yok font sorunu yaşarsan yüklediğin yamayı oyuna girmeden aç font sorunu tuşu var ona bas sonra oyuna gir düzeliyor.
 

Senin dediğin gibi aynısını yaptım makine çeviriden indirip VirusTotal yaptım bir tane virüs gibi bir şey çıktı ama yine de kurdum ben de oynuyorum şu an inşallah başımıza iş gelmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin dediğin gibi aynısını yaptım makine çeviriden indirip VirusTotal yaptım bir tane virüs gibi bir şey çıktı ama yine de kurdum ben de oynuyorum şu an inşallah başımıza iş gelmez.
Gelmez diye tam olarak birşey diyemem ama kasperskyla taradım birşey çıkmadı kaspersky virus totelden daha iyi bir antivirüs bence.
 
Gelmez diye tam olarak bir şey diyemem ama Kaspersky'la taradım bir şey çıkmadı Kaspersky virus totelden daha iyi bir antivirüs bence.

Bilgisayarı yavaşlatıyor dediler indirmedim ben. Sen nereden tarattın?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
uygulamadan mı yoksa webden taratılıyor mu?
Uygulamadan taradım ben direk bilgisayarımda kasperskyın uygulaması var.

uygulamadan mı yoksa webden taratılıyor mu?
Kankam ben şöyle bir tavsiye verebilirim bak hala yamaya güvenmiyorum 4 gündür 10 saat rdr2 oynadım bu yamayı kullanarak ama diğer bahsedilen forumdaki konularda ve youtubede ki rdr2 türkçe yama diye çekilen videolarda makine çeviri kullanılıyor kısacası aynı ipe geliyorsun çeke çeke bence ingilizcen iyiyse çevire çevire oyna uzun sürede bitirirsin ama zevkli olur mu bilemem.Sorunsuz çalışıyor yama bende.

uygulamadan mı yoksa webden taratılıyor mu?
Kasperskyın bedava 30 günlük deneme sürümü var yamayı yüklemeden önce onu yükledim onla tarattım bir sıkıntı yok dedi virüs falan yok dedi 3 defa hem pcyi hızlı tarattım hem rdr2nin yüklü olduğu yeri tarattım hemde rdr2nin yüklendiği yerin içindeki kurduğum türkçe yamayı tarattım bir virüs çıkmadı ancak ne olur bilemem tabikide kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum anlayacağın şekilde.

Eskilerden kalma bir alışkanlıktır gelenek gibi birşeydir bu türkçe yama türkçe yamayı bedavaya gönülden yapan yaparlar ama para veririm sıkıntı yok diyorsanda bildiğim fiyatıyla şuanki fiyatını bilmiyorum anonymous çeviri var aylık 108 tl diye biliyorum sen yinede bak.
 
Son düzenleme:
kanka kurduk artık yamayı oynadım bende böyle 20 saat falan olan oldu artık şuana kadar bi sorun yok gibi
ingilizcem iyi fakat bir şey kaçırmak istemedim o yüzden yamayı kurdum.
antivirüs içinde kaspersky bilgisayarı yavaşlatıyor silinince silinmiyor gibi şeyler okudum o yüzden kurmadım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…