RDR2 Türkçe yama önerisi

kanka kurduk artık yamayı oynadım bende böyle 20 saat falan olan oldu artık şuana kadar bi sorun yok gibi 😀
ingilizcem iyi fakat bir şey kaçırmak istemedim o yüzden yamayı kurdum.
antivirüs içinde kaspersky bilgisayarı yavaşlatıyor silinince silinmiyor gibi şeyler okudum o yüzden kurmadım.
Yok ya siliniyor hocam onlar yalandır sil yukle yapmak kolay.

Ben bunu kullanıyorum hiçbir sorunu yok.

Bu mesajdaki arkadaşın paylaşmış olduğu yamayı kullanıyorum. Oyun dosyalarının içerisine sürükle bırak yaptığında çalışıyor başka bir şey yapmaya gerek kalmıyor. Font sorunu da yaşamadım, deneyebilirsiniz.

Gelmez diye tam olarak bir şey diyemem ama Kaspersky'la taradım bir şey çıkmadı Kaspersky virus totelden daha iyi bir antivirüs bence.

VirusTotal tek bir antivırüs değil birçok antivirüs programı ile karşılaştıran bir uygulama Kaspersky, Avast, McAfee gibi birçok program ile karşılaştırıyor yani senin o trojan var dediğin false postive 60 tane anti virüs programından 1 tanesi virüs bulmuş sadece ona bakılırsa şu an Uplay'i taratıyorum 1 tanesi trojan buluyor.

Makine çeviri'nin Launcher'ı ve RDR2 yaması (her ne kadar oynamasam da) 6-7 ay'a yakın bilgisayarımda yüklü durdu herhangi bir sorun olmadı. Ama bu ileride bir sorun olmayacağı anlamına gelmiyor. Mesela şu an, formattan sonra, makine çeviri'nin Launcher'ını yüklemeye çalışında Kaspersky virüs olarak algılayıp otomatik olarak siliyor.

VirusTotal tek bir antivırüs değil birçok antivirüs programı ile karşılaştıran bir uygulama Kaspersky, Avast, McAfee gibi birçok program ile karşılaştırıyor yani senin o trojan var dediğin false postive 60 tane anti virüs programından 1 tanesi virüs bulmuş sadece ona bakılırsa şu an Uplay'i taratıyorum 1 tanesi trojan buluyor.
Sorun yok yani makine çevirinin rdr2 yamasında değil mi hocam ?

Makine çeviri'nin Launcher'ı ve RDR2 yaması (her ne kadar oynamasam da) 6-7 ay'a yakın bilgisayarımda yüklü durdu herhangi bir sorun olmadı. Ama bu ileride bir sorun olmayacağı anlamına gelmiyor. Mesela şu an, formattan sonra, makine çeviri'nin Launcher'ını yüklemeye çalışında Kaspersky virüs olarak algılayıp otomatik olarak siliyor.
Umarım birşey olmaz formattan sonra silinebilir mi peki bilgisayara virüs girmesi dahilinde ?

Makine çeviri'nin Launcher'ı ve RDR2 yaması (her ne kadar oynamasam da) 6-7 Ay'a yakın bilgisayarımda yüklü durdu herhangi bir sorun olmadı. Ama bu ileride bir sorun olmayacağı anlamına gelmiyor. Mesela şu an, formattan sonra, makine çeviri'nin Launcher'ını yüklemeye çalışında Kaspersky virüs olarak algılayıp otomatik olarak siliyor.

Sorun yok yani makine çevirinin RDR2 yamasında değil mi hocam?

Umarım bir şey olmaz formattan sonra silinebilir mi peki bilgisayara virüs girmesi dahilinde?

Şu an sorun yok makine çevirinin RDR2 yaması elle çevrilmiş birçok kişide kullanıyor zaten bilgisayarına bir virüs bulaşmıssa format temizler.

Başka oynayacağın oyun varsa yama larına bak öyle format at mesella AC Valhalla'nın güncel olarak makine çeviri ekibinden başka yaması yok.
Ac valhalla var bende ama daha oynamak nasip olmadı sınavlar biterse inşallah oynayacağım.

Bu mesajdaki arkadaşın paylaşmış olduğu yamayı kullanıyorum. Oyun dosyalarının içerisine sürükle bırak yaptığında çalışıyor başka bir şey yapmaya gerek kalmıyor. Font sorunu da yaşamadım, deneyebilirsiniz.
Hepsi aynı mantık hocam birşey değişmiyor exe varsa yamada konunun sonu yine aynı yere geliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı