Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.334 Çözümler 4 7 Haziran 2021 #1 RDR2 Ultimate Edition alinca ek bir ücret ödemeden Online'da oynayabilir miyim?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 7 Haziran 2021 #2 Evet.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Herhangi bir RDR 2 sürümüyle online oynayabilirsiniz.
Mr.Scofield Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #4 Evet, oynanılabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2021
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.334 Çözümler 4 7 Haziran 2021 #5 mantion dedi: Herhangi bir RDR 2 sürümüyle Online oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla sadece Edition sürümlerinde değil mi?
mantion dedi: Herhangi bir RDR 2 sürümüyle Online oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla sadece Edition sürümlerinde değil mi?
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #6 Evet, Online oyunun adı RDR 2 değil, RDR O.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 7 Haziran 2021 #7 mantion dedi: Herhangi bir RDR 2 sürümüyle online oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... mantion dedi: Evet, Online oyunun adı RDR 2 değil, RDR O. Genişletmek için tıkla... Kafam yandı ya da ben anlamadım. RDR'yi online oynamak için ayrı bir versiyon almamız gerekmiyor mu? İlk çıktığında 40 TL'idi hani.
mantion dedi: Herhangi bir RDR 2 sürümüyle online oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... mantion dedi: Evet, Online oyunun adı RDR 2 değil, RDR O. Genişletmek için tıkla... Kafam yandı ya da ben anlamadım. RDR'yi online oynamak için ayrı bir versiyon almamız gerekmiyor mu? İlk çıktığında 40 TL'idi hani.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.334 Çözümler 4 7 Haziran 2021 #8 Teşekkürler arkadaşlar.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #9 Herixa dedi: Kafam yandı ya da ben anlamadım. RDR'yi online oynamak için ayrı bir versiyon almamız gerekmiyor mu? İlk çıktığında 40 TL'idi hani. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum gerekmiyor. RDR 2'yi satın alırsan hem Online hem Story olarak oynayabiliyorsun. RDR Online farklı bir oyun.
Herixa dedi: Kafam yandı ya da ben anlamadım. RDR'yi online oynamak için ayrı bir versiyon almamız gerekmiyor mu? İlk çıktığında 40 TL'idi hani. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum gerekmiyor. RDR 2'yi satın alırsan hem Online hem Story olarak oynayabiliyorsun. RDR Online farklı bir oyun.
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 7 Haziran 2021 #10 Herixa dedi: Kafam yandı ya da ben anlamadım. RDR'yi online oynamak için ayrı bir versiyon almamız gerekmiyor mu? İlk çıktığında 40 TL'idi hani. Genişletmek için tıkla... Hocam Normal rdr alırsanız yanına geliyor diye biliyorum. Yani online da oynayabiliyorsunuz.
Herixa dedi: Kafam yandı ya da ben anlamadım. RDR'yi online oynamak için ayrı bir versiyon almamız gerekmiyor mu? İlk çıktığında 40 TL'idi hani. Genişletmek için tıkla... Hocam Normal rdr alırsanız yanına geliyor diye biliyorum. Yani online da oynayabiliyorsunuz.