RDR2 Ultimate ve Standart Edition farkı nedir?

YusufTahaa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıya koyduğum gibi RDR2 standart Edition 2000TL fakat Ultimate Edition daha çok özellik barındırmasına rağmen indirimde 200TL gözüküyor. Ben Ultimate sürümü alırsam hikaye ve Online modu gelmiyor mu yoksa hikaye ve Online oynamak için bunun yanında standart Edition da almak gerekiyor mu? Benim çok garibime gitti, Ultimate'te hikaye ve Online barındırmasına rağmen 200TL, galiba zam yapmayı unuttular:D biri bu konuya açıklık getirebilir mi?

Yanlış bilgi
Merhaba, aşağıya koyduğum gibi RDR2 standart Edition 2000TL fakat Ultimate Edition daha çok özellik barındırmasına rağmen indirimde 200TL gözüküyor. Ben Ultimate sürümü alırsam hikaye ve Online modu gelmiyor mu yoksa hikaye ve Online oynamak için bunun yanında standart Edition da almak gerekiyor mu? Benim çok garibime gitti, Ultimate'te hikaye ve Online barındırmasına rağmen 200TL, galiba zam yapmayı unuttular:D biri bu konuya açıklık getirebilir mi?

Ultimate'de oyun yok dostum standart + Ultimate alman lazım.
Ayrıca geçen gün ben de sordum Ultimate'de 2 - 3 tane yeni yan görev bir de kozmetik ıvır zıvır veriyormuş, değmez almaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat hatası veya unuttular büyük ihtimalle.

Ultimate versiyon aynı GTA 5'te olduğu gibi RDR Online için avantajlar ve para filan veriyor, onun dışında Standart versiyon ile aynı ve içinden hikaye modu çıkıyor.

Ultimate Edition içerisinde ana oyun ve ek paketler bulunuyor. Alacaksanız direkt Ultimate Edition alın. Epic Games'te Ultimate sürüm 450, Standart sürüm 575 TL.

Özel Hikâye Modu içeriği:
• Banka Soygunu ve Çete Sığınağı
• Benekli Siyah At
• Talisman ve Medallion Oyun Bonusları
• Oyun Takviyeleri, Nakit Bonusları ve İndirimler
• The Nuevo Paraiso Silahşör Kıyafeti

Red Dead Online içeriği:
• Bonus Kıyafetler
• Rütbe Bonusları
• Koyu Kestane At
• Hayatta Kalma Kampı Temasına bedava erişim

Ultimate Edition içerisinde ana oyun ve ek paketler bulunuyor. Alacaksanız direkt Ultimate Edition alın. Epic Games'te Ultimate sürüm 450, Standart sürüm 575 TL.

Özel Hikâye Modu içeriği:
• Banka Soygunu ve Çete Sığınağı
• Benekli Siyah At
• Talisman ve Medallion Oyun Bonusları
• Oyun Takviyeleri, Nakit Bonusları ve İndirimler
• The Nuevo Paraiso Silahşör Kıyafeti

Red Dead Online içeriği:
• Bonus Kıyafetler
• Rütbe Bonusları
• Koyu Kestane At
• Hayatta Kalma Kampı Temasına bedava erişim
Ben yanlış biliyormuşum o zaman ben ultimatede ana oyun yok diye biliyordum. Daha ucuz olmasının mantığı ne ki gramaj arttıkça birim fiyat azalıyor ya o mantık mı :D

Nerede hocam tam olarak?
PlayStation Store

Ultimate Edition içerisinde ana oyun ve ek paketler bulunuyor. Alacaksanız direkt Ultimate Edition alın. Epic Games'te Ultimate sürüm 450, standart sürüm 575 TL.

özel hikâye modu içeriği:
• Banka soygunu ve çete sığınağı.
• Benekli siyah at.
• Talisman ve medallion oyun bonusları.
• Oyun takviyeleri, nakit bonusları ve indirimler.
• The nuevo paraiso silahşor kıyafeti.

Red Dead Online içeriği:
• Bonus kıyafetler.
• Rütbe bonusları.
• Koyu kestane at.
• Hayatta kalma kampı temasına bedava erişim.

Ben yanlış biliyormuşum o zaman ben Ultimate'de ana oyun yok diye biliyordum. Daha ucuz olmasının mantığı ne ki gramaj arttıkça birim fiyat azalıyor ya o mantık mı :D

Ya o zaman neden standart sürüm 2200TL, Ultimate 200TL bu bir tür hata galiba.

PlayStation Store

Ya o zaman neden standart sürüm 2200TL, Ultimate 200TL bu bir tür hata galiba.
E al abi madem öyle üzümünü ye bağını sorma 😂
Ama onda ya hata vardır ya bişey muhtemelen vermez yani 200 e ödemede normal fiyatı çıkar iptal eder falan bişey olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı