RDR2 vakit harcamaya değer mi?

slmgoko

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, RDR2 oyununu ikinci yükleyişim fakat yine daha bölüm bir de aşırı derece baymaya başladım.
İlk yüklediğimde de aynı şeyi yaşamıştım. Oyun ileride açılıyor mu? Oyunda bulunan tek aksiyon.
tren soyma kısmı mı?
Spoiler vermeden yardımcı olursanız sevinirim. Gerçekten vakit harcamaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ilk oynadığımda iade etmeyi düşünüyordum. Sonra yavaş yavaş beğenmeye başladım. Sonlarına doğru başından kalkamıyordum. Kesinlikle devam etmelisin.

Hocam, açıkçası beni başlar başlamaz sarmıştı fakat oyun ileride biraz daha açılıyor. Amma velakin unutmamak lazım ki her oyun herkese hitap edecek diye bir şey yok.

Şöyle örnek vereyim: AC Odyssey oynarken eğlediğimin yarısı kadar eğlenmedim AC Valhalla'da. Eğer bu iki oyunu oynadıysanız ve aynı fikirdeyseniz, RDR 2'yi de Valhalla gibi zannetmeyin derim. Evet, oynanışı bir çok oyundan ağır ve hantal gibi duruyor ama bitirdiğinizde "Bu oynadığım oyunsa, diğerleri ne?" diyeceksiniz...

EK: Eğlenceli bir şeyler arıyorsanız da, Immortals Fenyx Rising'e bir bakın derim. GameBoy zamanlarındaki Super Mario'dan sonra oynadığım en enlenceli oyun diyebilirim. Türkçe yama şart tabii...

İlk kısımları bana kalırsa aşırı sıkıcıydı. Ama oyun seni serbest bırakınca çok zevk alıyosun. Oyunda binbir çeşit şey var. Yemek çeşitliliğnden tut kahvesine kadar sıgarasına kadar çeşitli toniklerine kadar (özellikli)
Saçının ve sakalınınn zamanla uzamasına kadar saçına jöle sürebilmene kadar hayvan avlayıp derilerini alıp kampta kullanışlı şeyler craft edebilmen bir ton şey var vallahi. Bana kalırsa GTA 5'den daha zevkli. Umarım GTA 6 da RDR2'deki özellikleri getirirler. Mesela atımız yorulduğu zaman ona yemek veriyoruz enerjisi artıyor sevebiliyoruz ve atımıza bağlanıyoruz. Ölünce arthur ağlıyor. Ve ek olarak abi ben böyle bir atmosfer görmedim başka oyunda. Dağa çıkınca kar yağıyor aşağı inince kar seviyesi azala azala gidiyoruz yeşilliğe. Bataklık, çöl, orman, kar 3 biyom var.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Şans vereceğim bakalım yorumlardan sonra.
İlk kısımları bana kalırsa aşırı sıkıcıydı. Ama oyun seni serbest bırakınca çok zevk alıyosun. Oyunda binbir çeşit şey var. Yemek çeşitliliğnden tut kahvesine kadar sıgarasına kadar çeşitli toniklerine kadar (özellikli)
Saçının ve sakalınınn zamanla uzamasına kadar saçına jöle sürebilmene kadar hayvan avlayıp derilerini alıp kampta kullanışlı şeyler craft edebilmen bir ton şey var vallahi. Bana kalırsa GTA 5'den daha zevkli. Umarım GTA 6 da RDR2'deki özellikleri getirirler. Mesela atımız yorulduğu zaman ona yemek veriyoruz enerjisi artıyor sevebiliyoruz ve atımıza bağlanıyoruz. Ölünce arthur ağlıyor.
Evet bende sürekli o ilk kısımda tıkanıyorum ve silmiştim. Şimdi tekrar yükledim yine aynı yerde baydı ama devam etmeye çalışacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı