RDR2 vakit harcamaya değer mi?

Ben sevemedim ya bilemiyorum hikayesi aşırı sıkıcı geldi.
Hikayesi de güzel bilmiyorum neden sevemedin. Tekrar tadını çıkararak oynarsan anlayarak oynarsan belki sevebilirsin.
Kişisel yorumum ile RDR2 nin bu kadar abartı olmadığı kanaatindeyim hocam(benim için). Sanmıyorum RDR2 den sonra diğer oyunların gözüme batacağını. En sevdiğim oyun türü fakat ağır ilerlemesi bayıyor açıkçası. Oyuna lafım yok grafikler, manzara vs çok iyi zaten.

Konunuza baktım gerçekten at sürme simülasyonuna dönecek gibi hissettiriyor. Bakalım ilerleyen aşamalarda göreceğiz.
Sen emin ol batacak maalesef :D. En basitinden animasyon kaliteleri ve npc yapay zekaları batacak :D.

Ben sevemedim ya bilemiyorum hikayesi aşırı sıkıcı geldi.
Witcher da bana çok harika geldi, 120+ saat vakit geçirmişim ve hala bıkmadım açıkçası. Sanırım burda kişisel zevkler devreye giriyor biraz.
Hikayesi de güzel bilmiyorum neden sevemedin. Tekrar tadını çıkararak oynarsan anlayarak oynarsan belki sevebilirsin.

Sen emin ol batacak maalesef :D. En basitinden animasyon kaliteleri ve npc yapay zekaları batacak :D.
Açıkçası daha bölüm 1 de olduğum için o söylediğiniz şeyleri ilerde görüp anlayacağım :D

Witcher da bana çok harika geldi, 120+ saat vakit geçirmişim ve hala bıkmadım açıkçası. Sanırım burda kişisel zevkler devreye giriyor biraz.

Aynı şekilde. Sanırım insanlar ikiye bölünüyor zevk bakımından. Popüler ve uzun oynanış süresi sunan oyunlardan RDR2, Death Stranding ve Horizon Zero Dawn beni baydı. Witcher 3, Skyrim ve Fallout serisi ikinci oynayışımda bile sıkmadı.

Baktığında hepsi güzel ve ödüllü oyunlar da kişisel zevk meselesi artık. GoW gibi oyunları buraya katmıyorum sonuçta onlar kısıtlı açık dünyada tamamen aksiyon üzerine gidiyor.

Son düzenleme:
RDR 2 de 1000 saatim var arkadaşlar :D

Witcher 3'ün benim için yeri ayrı ama RDR gibi başka oyun da görmedim. Hatta şimdi bile RDO oynuyorum.

1655233134083.png

Oynunun Story kısmı da online kısmı da ayrı mükkemel.
Kişisel yorumum ile RDR2 nin bu kadar abartı olmadığı kanaatindeyim hocam(benim için). Sanmıyorum RDR2 den sonra diğer oyunların gözüme batacağını. En sevdiğim oyun türü fakat ağır ilerlemesi bayıyor açıkçası. Oyuna lafım yok grafikler, manzara vs çok iyi zaten.

Konunuza baktım gerçekten at sürme simülasyonuna dönecek gibi hissettiriyor. Bakalım ilerleyen aşamalarda göreceğiz.
Hem RDR 2 hem de Witcher 3 aşırı overrated. İkisinin fanları da anasının namusunu savunuyor gibi savunuyor oyunu. Ben ikisini de severek oynuyorum, iki oyun da gayet güzel.

Keşke yukarıdaki mesajıma "(!)" ekleseydim. 😅

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı