Annowy Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı RTX 3070 Anakart gigabyte b550m İşlemci ryzen 5 5600X RDR 2 ve GTA 5 Online girmeyi çalışınca şu anda Rockstar oyun hizmetlerine bağlanılamıyor hatası alıyorum, çözümünü bile var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
RDR 2 ve GTA 5 Online girmeyi çalışınca şu anda Rockstar oyun hizmetlerine bağlanılamıyor hatası alıyorum, çözümünü bile var mı?
Çözüm Annowy 18 Ağustos 2023 AtakoHelikopteri dedi: Buna benzer bir hatayı güvenli interneti kapattırarak çözmüştüm. Güvenli internetin aktif ise kapattırman lazım. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde güvenlik duvarı açıkmış. Kapatınca düzeldi, teşekkürler.
AtakoHelikopteri dedi: Buna benzer bir hatayı güvenli interneti kapattırarak çözmüştüm. Güvenli internetin aktif ise kapattırman lazım. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde güvenlik duvarı açıkmış. Kapatınca düzeldi, teşekkürler.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 Buna benzer bir hatayı güvenli interneti kapattırarak çözmüştüm. Güvenli internetin aktif ise kapattırman lazım. Artı 0 Eksi
Buna benzer bir hatayı güvenli interneti kapattırarak çözmüştüm. Güvenli internetin aktif ise kapattırman lazım.
Efe Yoluk Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2023 #3 Annowy dedi: RDR 2 ve GTA 5 Online girmeyi çalışınca şu anda Rockstar oyun hizmetlerine bağlanılamıyor hatası alıyorum, çözümünü bile var mı? Eki Görüntüle 1907595 Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba modemi resetlemek gibi bir çözümü olduğunu araştırıp gördüm.Modemi kapatıp açmayı deneyebilir misiniz? Efe Yoluk dedi: Hocam merhaba modemi resetlemek gibi bir çözümü olduğunu araştırıp gördüm.Modemi kapatıp açmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer kapatıp açınca düzelmezse reset atmayı deneyin. Efe Yoluk dedi: Hocam merhaba modemi resetlemek gibi bir çözümü olduğunu araştırıp gördüm.Modemi kapatıp açmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Annowy dedi: RDR 2 ve GTA 5 Online girmeyi çalışınca şu anda Rockstar oyun hizmetlerine bağlanılamıyor hatası alıyorum, çözümünü bile var mı? Eki Görüntüle 1907595 Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba modemi resetlemek gibi bir çözümü olduğunu araştırıp gördüm.Modemi kapatıp açmayı deneyebilir misiniz? Efe Yoluk dedi: Hocam merhaba modemi resetlemek gibi bir çözümü olduğunu araştırıp gördüm.Modemi kapatıp açmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer kapatıp açınca düzelmezse reset atmayı deneyin. Efe Yoluk dedi: Hocam merhaba modemi resetlemek gibi bir çözümü olduğunu araştırıp gördüm.Modemi kapatıp açmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
KS KS Annowy Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #4 AtakoHelikopteri dedi: Buna benzer bir hatayı güvenli interneti kapattırarak çözmüştüm. Güvenli internetin aktif ise kapattırman lazım. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde güvenlik duvarı açıkmış. Kapatınca düzeldi, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
AtakoHelikopteri dedi: Buna benzer bir hatayı güvenli interneti kapattırarak çözmüştüm. Güvenli internetin aktif ise kapattırman lazım. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde güvenlik duvarı açıkmış. Kapatınca düzeldi, teşekkürler.