RDR2 ve Witcher 3 ekran görüntüleri

Çok güzel gerçekten, insanlar ne güzel yakalıyor böyle anları. Benim çektiğim en iyi fotoğraf bu olabilir.

Assassin’s Creed® Odyssey 2020.05.18 - 01.02.49.00.png

Pratik yapmak ile alakalı birşey ne kadar çok ekran görüntüsü almaya çalışırsanız o kadar çok eliniz alışıyor, birçok şeyde olduğu gibi

@jax teller fanboyu o benim Reddit hesabım ama yine de siz bilirsiniz :)

Kayrona, RISE veya Reborn bunlar benim internette kullandığım takma adlar.

Pratik yapmak ile alakalı birşey ne kadar çok ekran görüntüsü almaya çalışırsanız o kadar çok eliniz alışıyor, birçok şeyde olduğu gibi

@jax teller fanboyu o benim Reddit hesabım ama yine de siz bilirsiniz :)
Aynen kardeşim aynen. Attığım ekran görüntüsünde zaten reddit vardı 😂. Adam 2019'da açmış nexusmods sitesinde modu. Lütfen bu forumda böyle yalan dolanlara prim vermeyin...

Aynen kardeşim aynen. Attığım ekran görüntüsünde zaten reddit vardı 😂. Adam 2019da açmış nexusmods sitesinde modu. Lütfen bu forumda böyle yalan dolanlara prim vermeyin...

İstediğinize inanmakta özgürsünüz aşağıya Reddit hesabımı bırakayım isterseniz 3.5K upvote verilmiş görüntüme sizin isminizi yazayım Juan.S'ye selamlar gibisine belki yardımcı olur inanmanızda:

İstediğinize inanmakta özgürsünüz aşağıya Reddit hesabımı bırakayım isterseniz 3.5K upvote verilmiş görüntüme sizin isminizi yazayım Juan.S'ye selamlar gibisine belki yardımcı olur inanmanızda:
Allah allah... Şimdi büyük konuştunuz, şaşırmadım değil. Belki de yalan değildir şimdi. Keşke başta kanıtlasaydınız, bir çok kişi internetten alıntı diye düşünecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı