RDR2 ve Witcher 3 ekran görüntüleri

RTX 2060 Super kullanıyorum :)

@Kanekiyi severim cevap vermiştim aslında ama yineliyim ekran görüntülerine sağ tık-farklı kaydet yapıp indirebilirsiniz.

@jax teller fanboyu bu gönderimin yorumlar kısmına bakın selam gönderdim foruma :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben görmemişim benim hatam kusura bakmayın.
Bu kadarı da fazla hocam. Direk nasıl bizi oraya çekiyorsunuz? Bunu yalan olarak düşünmek çok mu büyük hata? Bu gönderiye bakan kişilerin yarısı benim düşündüğümü düşünmediyse bir şey bilmiyorum. Arkadaşın kendini en başta kanıtlaması gerekirdi fakat hata bende de var.

Hocam gerçekten özür dilerim bu aralar böyle insanlara çok denk geliyorum ve deliriyorum sizi de bu kefeye koydum cidden kusura bakmayın.

asdsadsad.png

Bunu da zamanında ben çekmiştim. Oyun: RDR2.

Witcher 3 Serbest kamera modunun ismi nedir? Bir süredir ben de arıyordum aslında. Eksik bir özellik.

Çok teşekkür ederim hocam. Donanım konusuna hakim değilim o konuda birşey demem doğru olmaz ama Rockstar'ın kullanmasını geçtim bazenleri etiketleyip Twitter hesabımdan paylaştığım oluyor bazı ekran görüntülerimi onları hiç yoktan beğenip geçseler çok güzel bir anı olur benim için :D

@witlaus

Witcher 3'teki FreeCamera modunun ismi bu kurulumu da merak ediyorsanız söylerim @jax teller fanboyu

Çok teşekkür ederim hocam. Donanım konusuna hakim değilim o konuda birşey demem doğru olmaz ama Rockstar'ın kullanmasını geçtim bazenleri etiketleyip Twitter hesabımdan paylaştığım oluyor bazı ekran görüntülerimi onları hiç yoktan beğenip geçseler çok güzel bir anı olur benim için :D

@witlaus

Witcher 3'teki FreeCamera modunun ismi bu kurulumu da merak ediyorsanız söylerim @jax teller fanboyu

Yok hocam teşekkür ederim. Vortex ile yapılıyor büyük ihtimal. Öyle ise yapmasını çok iyi bilirim.

@jax teller fanboyu kusura bakmayın hocam bir önceki FreeCam olmadan ki modu paylaştım sonradan düzeltme yaptım Freecam and Debug Console for 1.32 Patch tam ismi modun böyle aratıpta bulabilirsiniz onu da ekliyim. Ayrıca Vortex ile değil içinden çıkan dsound.dll dosyası ve plugins dosyasını Witcher 3>x64'e atın oyuna girin F1 veya F2 olması lazım ona tıklayın FreeCam aç kapa yapmak için işlem tamam olur :)

Sizin ekran görüntüleri de gayet güzel Forza'yı yeterince oynadıktan sonra bende ekran görüntüsü alacağım oyunun grafikleri, görselliği malum bayağı iyi :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı