Laptop kullanmadıgım ıcın bılemem amma velakın GTA 5'te olan bır ayar vardı görüntüyü çamur edıyordu adını getiremedim RDR2'de görmüştüm o ayarı video bellegi 1GB olsa dahi DX12 oldugu sürece 15 20'FPS de olsa açacaktır.
Benim gittiklerimde vardı. Giderken yanınızda usble gidin, çıkmadan save'inizi yedekleyin, tekrar gittiğinizde save'i aktarın. Böyle böyle eskiden internet kafelerde oyun bitiriyorduk.
İkisi de aynı olduğu için atmadım hocam. Bu laptopta eskiden yine kötü bir ekran kartı varmış. Sonra bir sebepten sökmüşler ve buna oturacak hali bulunamıyormuş.
Hocam bu bilgisayar ile Max payne serisini bitirdim, Ac Revalotions oynadım (Şuan 20fps Ac3 oynuyorum), Valorant, GTA Vice City, Witcher 2, Half Life 1 ve 2, Portal 1 ve 2 oynadım. Genelde rezalet fps ve çözünürlüklerle olsa da oynatıyor hocam bunları. Ancak benim gözüm maalesef ki biraz yüksekte... Türkiye'de yaşamak gitgide zoruma gidiyor...
İkisi de aynı olduğu için atmadım hocam. Bu laptopta eskiden yine kötü bir ekran kartı varmış. Sonra bir sebepten sökmüşler ve buna oturacak hali bulunamıyormuş.