RDR2 ve Witcher 3'ü, kaldırmayan sistemle oynamanın bir yolu var mı?

Laptop kullanmadıgım ıcın bılemem amma velakın GTA 5'te olan bır ayar vardı görüntüyü çamur edıyordu adını getiremedim RDR2'de görmüştüm o ayarı video bellegi 1GB olsa dahi DX12 oldugu sürece 15 20'FPS de olsa açacaktır.
Dx12 var ancak ekran kartım 32Mb

Dosya Ekleri

• IMG_20230601_202311.jpg
    IMG_20230601_202311.jpg
    224,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20230601_202300.jpg
    IMG_20230601_202300.jpg
    213,9 KB · Görüntüleme: 35
DX12 var ancak ekran kartım 32MB.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şunu bir dener misin kaça çıkacak RDR2 bilmemde W3 belki bir ihtimal oynarsın.

İnternet kafelerde Rdr2 bulunur mu hocam? Bulunuyorsa da kendi ilerlememi nasıl ayrı tutabilirim?
Benim gittiklerimde vardı. Giderken yanınızda usble gidin, çıkmadan save'inizi yedekleyin, tekrar gittiğinizde save'i aktarın. Böyle böyle eskiden internet kafelerde oyun bitiriyorduk.

2 görüntüsü sekmesinin fotoğrafını atın. Bu attığınız dahili grafik birimi, 32 MB ile GTA vice City bile acamazsiniz :D
İkisi de aynı olduğu için atmadım hocam. Bu laptopta eskiden yine kötü bir ekran kartı varmış. Sonra bir sebepten sökmüşler ve buna oturacak hali bulunamıyormuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şunu bir dener misin kaça çıkacak RDR2 bilmemde W3 belki bir ihtimal oynarsın.

Bir bakayım hocam

Dosya Ekleri

• IMG_20230601_202855.jpg
    IMG_20230601_202855.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 25
5-10 fps verse yine iyi :D GeForce Now'da Rdr2 vesaire yok maalesef. Zaten olsa bile 16 megapit düzensiz internetle çok zor :/

Laptop...

Laptop...

İnternet kafelerde Rdr2 bulunur mu hocam? Bulunuyorsa da kendi ilerlememi nasıl ayrı tutabilirim?
Oyuna 100 saat desek manyak para tutuyor.

2 görüntüsü sekmesinin fotoğrafını atın. Bu attığınız dahili grafik birimi, 32 MB ile GTA vice City bile acamazsiniz :D
Hocam bu bilgisayar ile Max payne serisini bitirdim, Ac Revalotions oynadım (Şuan 20fps Ac3 oynuyorum), Valorant, GTA Vice City, Witcher 2, Half Life 1 ve 2, Portal 1 ve 2 oynadım. Genelde rezalet fps ve çözünürlüklerle olsa da oynatıyor hocam bunları. Ancak benim gözüm maalesef ki biraz yüksekte... Türkiye'de yaşamak gitgide zoruma gidiyor...

İkisi de aynı olduğu için atmadım hocam. Bu laptopta eskiden yine kötü bir ekran kartı varmış. Sonra bir sebepten sökmüşler ve buna oturacak hali bulunamıyormuş.

Bir bakayım hocam
Ben her iki oyunu da ryzen 7 3700u ile ucu ucuna oynayabilme imkanım var. Bu işlemciyle...

12'liradan hesap yaparsak 1200TL laptopu satıp temiz DDR2 veya DDR3 sistem toplaman daha mantıklı gelir.
Hocam lapotp aşırı eski. Yani fiyatı 3k bile değil diye biliyorum. Haliyle bu fiyata ekran kartını anca alırım 🫤

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı