RDR2 ve Witcher 3'ü, kaldırmayan sistemle oynamanın bir yolu var mı?

benyusuuf

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-3630QM
İntel HD 4000
8gb DDR3 Ram
250GB SSD
1tb HDD
Meslek
Öğrenci
RAM
DDR3 8GB
SSD veya HDD modeli
1TB 2 ye bölünmüş HDD
Ekran kartı
İntel HD Graphics 4000
İşlemci
İntel İ7 3. Nesil
Merhaba. Bilgisayarım bayağı kötü olduğu için bahsettiğim oyunlar ve diğer güncel oyunları kaldırmıyor doğal olarak. Ancak ben bu oyunları oynamayı gerçekten çok istiyorum. Bu oyunları bir şekilde oynayabilmemin bir yolu yok mu?

Merhaba. Bilgisayarım bayağı kötü olduğu için bahsettiğim oyunlar ve diğer güncel oyunları kaldırmıyor doğal olarak. Ancak ben bu oyunları oynamayı gerçekten çok istiyorum. Bu oyunları bir şekilde oynayabilmemin bir yolu yok mu?

DX 12 olmadıgı için mi oynayamıyorsun tam olarak anlamadım? DxDiag yazıp ekrana tıklayıp ekran goruntusu atar mısın?

+8gb ram ve ekran kartı takarak belki...

5-10 fps verse yine iyi :D GeForce Now'da Rdr2 vesaire yok maalesef. Zaten olsa bile 16 megapit düzensiz internetle çok zor :/

Laptop...

Laptop...

Ya bulut tabanlı oynayacaksınız, ya playstation veya net kafeye gideceksiniz ya da kiralayacaksınız.
İnternet kafelerde Rdr2 bulunur mu hocam? Bulunuyorsa da kendi ilerlememi nasıl ayrı tutabilirim?

DX 12 olmadıgı için mi oynayamıyorsun tam olarak anlamadım? DxDiag yazıp ekrana tıklayıp ekran goruntusu atar mısın?

Laptop kullanmadıgım ıcın bılemem amma velakın GTA 5'te olan bır ayar vardı görüntüyü çamur edıyordu adını getiremedim RDR2'de görmüştüm o ayarı video bellegi 1GB olsa dahi DX12 oldugu sürece 15 20'FPS de olsa açacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı