Çözüldü RDR2 "verify your Game data" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

tek258

Hectopat
RAM
16 GB RAM.
Ekran kartı
RX570 4 GB.
İşlemci
R5 2600.
Oyunu geçen gün aldım ve bugün yükledim. Açmaya çalışınca verify hatası veriyor. Oyunu 2 kere doğruladım ama gene aynı hatayı veriyor. Driverlar güncel.

Dosya Ekleri

• IMG_20220302_230337.jpg
    IMG_20220302_230337.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Duruma bağlı. Yarın akşam konuya yazın ama hemen ID ve şifre vermeyin ben gelmezsem. Başkaları da baksın diye siz bir Process Monitor raporu alın, en kötü ona bakarız.

Tamamdır hocam sağ olun.

Duruma bağlı. Yarın akşam konuya yazın ama hemen ID ve şifre vermeyin ben gelmezsem. Başkaları da baksın diye siz bir Process Monitor raporu alın, en kötü ona bakarız.

Hocam sorunu Rockstar Launcher ve Social Club'ı silerek çözdüm teşekkür ederim yardımınız için.

Tamamdır hocam sağ olun.

Hocam sorunu Rockstar Launcher ve Social Club'ı silerek çözdüm teşekkür ederim yardımınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı