Çözüldü RDR2 videodaki ile kendi FPS değerlerim farklı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6700xt
Ryzen 5 5600
3x8 Corsair Vengeance RGB Pro
Gigabyte B550 Gaming X V2
Zalman N5 MF
Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba
1TB Kioxia Exceria G2
250GB Samsung 870 Evo
2x 1TB WD10EZEX
Meslek
theeroticbarber çalışanı
Merhaba sosyal, az önce YouTube'da gezerken bir videoya rastladım, video da birisi GTX 650 Ti ile RDR2 oynuyordu ve aldığı FPS benim aldığım FPS'ye oranla bayağı yüksekti sizce bu video sahtemi yoksa gerçek mi? Bende GTX 650 Ti Boost var bildiğim kadarıyla GTX 650 Ti'den %40 daha güçlü.
Sistem:
GTX 650 Ti Boost.
i7 4790.
16 GB RAM 1333MHz.
Corsair vs550.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemci de 4.2GHz sabit kullanılıyor. Ancak arkadaşın sisteminde i7 960 var ve 3.2GHz'de çalışabiliyor. OC da edilemiyor. Fake bu fake.

Yeni bir şey fark ettim. 8GB RAM olmasına rağmen RAM kullanımı 8'i aşıyor.

Fakedir. GTX 750 t ile 20 FPS bile alamaz o oyunda.
Zaten beğenileri bile gizlemiş oradan anlayabilirsin.

Fakedir. GTX 750 t ile 20 FPS bile alamaz o oyunda.

Şimdi fark ettim, sol üstte ekran kartının isminin yazdığı yere subscribe yazısı koymuş. Sabit 30FPS alabilmek için bile 720P de oynuyorum yine de 30 FPS'nin altına düşüyor, adam 720P de 40 45 FPS alıyor.

Büyük ihtimalle video sahte. GTX 750Ti ile bile 720P Low ayarlarda 30FPS ancak alınıyor.

İşlemci de 4.2GHz sabit kullanılıyor. Ancak arkadaşın sisteminde i7 960 var ve 3.2GHz'de çalışabiliyor. OC da edilemiyor. Fake bu fake.

Yeni bir şey fark ettim. 8GB RAM olmasına rağmen RAM kullanımı 8'i aşıyor.

Çözüm
O ekran kartıyla 30 FPS'de sabit kalması zor zaten kankam. O kartla o oyun 30 FPS ile oynanıyorsa RX 460 ile Detroit become hume oyunun da 50 FPS alırdık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun da fake olduğunu düşünüyorum. 1080P'de 20 25 arası FPS alıyorum bu videoda adam 18FPS alıyor.

Benim PC'de kaldırıyor ama 5 FPS falan alıyor dediler ama oyunun sistemi çok yüksek yani o PC'de 30 FPS zor alır bence benim de PC 8 GB RAM takılı.
Hem ben o oyunu PS4'de oynuyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…