Çözüldü RDR2 VRAM limiti nasıl aşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Tarih
Arkadaşlar merhaba öncelikle, RDR 2 oyununu denemek istiyordum. Yüklendikten sonra grafik ayarlarına baktım ve hiçbir şekilde oynama yapamıyorum. Laptopumda i7700 HQ Intel ve GTX 1050 2 GB var. 1920x1080 yapacağım çözünürlüğü aştın diyor. Her şeye aştın diyor diğer türlü de çok kötü bir kalitesi oluyor, ne yapmam gerekiyor? Hazır Config'leri belgelere atıyorum sonrasında oyunu açtığımda ayarlar sıfırlanıyor ve hemen eski haline geliyor.

O aşılmıyor oyun ayarlarından kendin ayarlaman lazım ben öyle yaptım bende de 2 GB var.
Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings
Gördünüz şekilde ayarlayın.

Dosya Ekleri

• resim_2022-11-21_201331779.png
    resim_2022-11-21_201331779.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 130
Arkadaşlar merhaba öncelikle, RDR 2 oyununu denemek istiyordum. Yüklendikten sonra grafik ayarlarına baktım ve hiçbir şekilde oynama yapamıyorum. Laptopumda i7700 HQ Intel ve GTX 1050 2 GB var. 1920x1080 yapacağım çözünürlüğü aştın diyor. Her şeye aştın diyor diğer türlü de çok kötü bir kalitesi oluyor, ne yapmam gerekiyor? Hazır Config'leri belgelere atıyorum sonrasında oyunu açtığımda ayarlar sıfırlanıyor ve hemen eski haline geliyor.

Bende 3060 Ti var dilersen direk Config dosyamı atayım. Her şeyim ultrada. DLSS kapalı.

Direk tüm ayarlarım sana geçiyor.

1050 laptoplarda 4 GB değil mi?
VRAM arttırmanın yöntemi yok. Oyun dosyalarından CFG ile oynayarak ince ayar çekebilirsin.
Ne yazık ki değil. Bendede aynı laptoptan vardı oyunlar hep ağlıyor VRAM yetersiz diye ama genelde oynanıyor.

Bende 3060 Ti var dilersen direk Config dosyamı atayım. Her şeyim ultrada. DLSS kapalı.

Direk tüm ayarlarım sana geçiyor
Hocam işte ne kadar ayarlasam da eski haline dönüyor. 1920x1080 çözünürlükte açmak daha nasip olmadı.

Bendeki 1050'li laptopta 4 GB VRAM var. İlginç bir ayrım olmuş.

Eki Görüntüle 1580360
Benim bildiğim genellikl laptoplarda GTX 1050 2GB ve GTX 1050 Tİ 4GB olur.

Dönmemesi lazım oyun korsan ise dönüyordu. Ya da eğer grafik ayarlarını oyun açıkken değişiyorsan öyle de eski haline geliyor.
Orijinal fakat şöyle bir çözüm buldum direkt kopyala yapıştır yapmak yerine değerleri tek tek elimle değiştirdim düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı