RDR2 vs CoD MW vs RE8 vs Detroit Become Human

Yusuf Kiraz 38

Hectopat
Daha fazla  
Oyun almayı düşünüyorum ya RDR2 ya CoD MW serisi ya resident evin village ya da Detroit become humen almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?

COW MW neden alıyorsunuz ki eski oyuna o kadar vereceksiniz? Alacaksanız COD Vanguard alın,aktif oyun,rankedı da var.
Eski dediğiniz oyun ve o yıllar içinde çıkan CoD oyunları FPS oyun sektörünün hala en iyilerinden. 12 yıldır MW ve BO'dan iyisi gelmedi. Yine de bu şu anki Steam fiyatları bu oyun ve serisine verilmez çünkü hikayeleri ne kadar kaliteli ve özenli olsa da uzun bir oynanış sağlamıyor. İndirim veya yerel fiyatlandırma beklenebilir.

RDR2 alın fakat CoD serisini de mutlaka oynayın.

Eski dediğiniz oyun ve o yıllar içinde çıkan CoD oyunları FPS oyun sektörünün hala en iyilerinden. 12 yıldır MW ve BO'dan iyisi gelmedi. Yine de bu şu anki Steam fiyatları bu oyun ve serisine verilmez çünkü hikayeleri ne kadar kaliteli ve özenli olsa da uzun bir oynanış sağlamıyor. İndirim veya yerel fiyatlandırma beklenebilir.

RDR2 alın fakat CoD serisini de mutlaka oynayın.

Arkadaş CoD 4 için BO3'ten kötü demişti ciddiye almayın hem MW 2019 serverları hala dolu aktif falan değil demiş :D maksimum 20 saniye bekliyorum maç bulmak için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı