Peki ne kadar vakit ayırmam lazım tahminenRDR 2 derdim ama günlük 2 saat oynamak o oyuna az bence. Hızlı bir temposu yok çünkü.
Merhaba. RDR2 mi, Cyberpunk mu daha iyi sizce? Günde 2 saat oynamak için. Cyberpunk fazla aksiyonlu deniliyor, zaten GTA 5 var diye onu almayı pek düşünemiyorum. Sizce ne yapayim?
Peki ne kadar vakit ayırmam lazım tahminen.
Oyunu açık dünyası ve tüm içerikleri ile sömürecekseniz 3-4 saat civarı en uygun oluyor.Peki ne kadar vakit ayırmam lazım tahminen
En az 4 bence. Çünkü oyunda hızlı seyahat yok. Atla gidiyorsun.Peki ne kadar vakit ayırmam lazım tahminen
Kamp kurduğunuz zaman hızlı seyahat yapabiliyorsunuz istediğiniz yerleşim noktasına hocam ama ilk orayı keşfetmeniz lazım tabi. Genede ben komple hızlı seyahat yapıyordum belli bir saatten sonra.En az 4 bence. Çünkü oyunda hızlı seyahat yok. Atla gidiyorsun.
Keşfedecek çok şey var. Hemen hemen her npc ile diyaloğa girebiliyorsun. Atla gittin, diyalog okudun, hikayeye daldın filan. 2 saat kesmez. 2 saat ile oynarsan oyunu bitirmen 1 ay sürer.
Hızlı seyahat için bölge açmaya yine zaman lazım. Bir kere gittim açtın diyelim. Hızlı seyahat yaparsan sürekli, haritayı nasıl keşfedeceksin?Kamp kurduğunuz zaman hızlı seyahat yapabiliyorsunuz istediğiniz yerleşim noktasına hocam ama ilk orayı keşfetmeniz lazım tabi. Genede ben komple hızlı seyahat yapıyordum belli bir saatten sonra.
Emerald Ranch'e kadar tüm bölgeler var.
Genede "Hızlı seyahat yok, atla oradan oraya koşturuyoruz." muhabbetide yok demek için söyledim. Yani tüm bölgeleri zaten Chapter 2'de hemen rahatlıkla keşfedebiliyorsunuz. 10 saatte filan tüm haritanın hızlı seyahat noktaları açılır.Hızlı seyahat için bölge açmaya yine zaman lazım. Bir kere gittim açtın diyelim. Hızlı seyahat yaparsan sürekli, haritayı nasıl keşfedeceksin?